Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: “Οι διαιτητές ήταν προβληματικοί”

Παντελάκης: “Οι διαιτητές ήταν προβληματικοί”

Giorgos Pantelakis

Ο Ολυμπιακός υπέστη ακόμη μία ήττα, καθώς έχασε από τη Ρίγα εκτός έδρας. Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Γιώργος Παντελάκης, είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης, τα οποία και εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο την TTT Riga. Δυστυχώς για αυτό το παιχνίδι ενώ ξεκινήσαμε καλά στην διάρκεια του άλλαξε. Δεν έχουμε μιλήσει για διαιτησία και δεν θα ξαναμιλήσουμε αλλά είναι το πρώτο παιχνίδι που οι διαιτητές ήταν πραγματικά προβληματικοί.

Είχαμε σφυρίγματα που δεν είχαν κάποιο νόημα στη ροή του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι αυτό είναι και το κλειδί που άλλαξε ο ρυθμός του ματς. Δυστυχώς σφύριζαν διαφορετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε για να παίξουμε και τους άλλους δύο αγώνες που έχουμε στη διάρκεια της Ευρωλίγκα. Όσο για εμάς είχαμε την Πηνελόπη με το σπάσιμο στη μύτη, η οποία έπαιξε με προστατευτική μάσκα και η Άννα η οποία ήταν με πυρετό και προτιμήσαμε στην διάρκεια του ματς να την ξεκουράσουμε αφού δεν είχε ανάσες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…