Κεντρική NBA Νέο νταμπλ-νταμπλ από τον Κώστα Αντετοκούνμπο! (vid)
NBA

Νέο νταμπλ-νταμπλ από τον Κώστα Αντετοκούνμπο! (vid)

kostas antetokounmpo

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συνεχίζει να παρουσιάζει με συνέπεια τον καλό του εαυτό στα παρκέ της G-League, με σκοπό να πάρει την πολυπόθητη προαγωγή και να δώσει το παρών στο NBA με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς. Ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε ακόμη ένα νταμπλ-νταμπλ στη χθεσινή νίκη των Texas Legends επί των Sioux Falls Skyforce με 136-133, όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του.

Ειδικότερα, ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το ματς με 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 36 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 5/10 δίποντα κι 8/10 βολές. Ο 21χρονος αγωνίστηκε περισσότερο στη θέση του σέντερ, σκοράροντας τόσο με πλάτη, όσο και με πρόσωπο στο καλάθι ενώ είχε και μια εντυπωσιακή φάση, καθώς κάρφωσε έπειτα από μια ταχύτατη spin-move.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, βέβαια, ήταν ο Γκάρι Τρεντ, ο οποίος σταμάτησε στους 39 πόντους με 6/11 τρίποντα ενώ πέτυχε και το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή! Επίσης, ο Εξέιβιερ Ρατάν-Μέις είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να σημειώνει 12 πόντους, να μαζεύει 7 ριμπάουντ και να μοιράζει 12 ασίστ.

Οι μέσοι όροι του Κώστα Αντετοκούνμπο: 10 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 1.4 τάπες, 1 κλέψιμο, 50.9% στα σουτ εντός πεδιάς, 66.7% στις βολές, 3.7 προσωπικά φάουλ, 24.8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα σε 32 ματς

Τα highlights του Κώστα Αντετοκούνμπο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…