Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Παίξαμε χωρίς πάθος”

“Παίξαμε χωρίς πάθος”

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό να είναι ανταγωνιστική μέχρι το φινάλε του ματς και υπέστη μια βαριά ήττα. Ο Λούκα Μπάνκι μετά το ματς τόνισε ότι μόλις η Ένωση έχασε επαφή με το σκορ, άρχιζε να παίζει χωρίς πάθος.

Αναλυτικά:

“Είναι δύσκολο να περιγράψεις ένα παιχνίδι σαν αυτό. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά από την πλευρά μας έπρεπε να προετοιμαστούμε για ένα διαφορετικού τύπου παιχνίδι. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν αναγνωριστικά. Το πλάνο μας ήταν να έχουμε καλές αποφάσεις και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Δεν τα καταφέραμε γιατί ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και ταλαντούχο ρόστερ.

Εμείς δεν καταφέραμε να τους ανταγωνιστούμε μέχρι τέλους. Όταν χάσαμε την επαφή μας στο σκορ παίξαμε χωρίς πάθος, χωρίς πειθαρχία. Δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε στο ανοιχτό γήπεδο και πολλά τρίποντα.

Ο στόχος μας είναι να ανταγωνζόμαστε σε κάθε επίπεδο και δείξαμε πως έχουμε ποιότητα για να είμαστε ανταγωνιστιοί και πρέπει να γεμίσουμε τα κενά μας για να ανταγωνιστούμε ομάδες υψηλού επιπέδου. Δεν έχει να κάνει με αλλαγές παικτών, αλλά δεν πιστεύουμε ότι μέσα από αυτό η ομάδα θα βελτιωνόταν άμεσα. Περιμένω απ’ όλους το καλύτερο για να ανταγωνιστούμε αυτό το επίπεδο. Εάν δεν είσαι τέλειος δεν μπορείς να παίξεις σε αυτό το επίπεδο”.

Για τον Θίοντορ: “Το πλάνο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορεί να παίξει με την ομάδα μέχρι να έρθει το letter of clearance. Δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Γερμανία και θα κάνει προπόνηση με την ομάδα την Πέμπτη. Έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Απρίλιο, αλλά ήταν εκτός ομάδας από τον Φεβρουάριο. Περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο να μπει στο κλίμα της ομάδας, να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και να βρει την κατάλληλη δυνατή κατάσταση για την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μουράτος: «Απογοητευτική εμφάνιση, να βελτιώσουμε πολλά»

Ο Βασίλης Μουράτος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, και στάθηκε στην απογοητευτ…