Κεντρική NBA Έλαβε 3 ψήφους παικτών για το All-Star Game ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
NBA

Έλαβε 3 ψήφους παικτών για το All-Star Game ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

kostas antetokounmpo

Η ψηφοφορία για το All-Star Game, τόσο από την πλευρά των φιλάθλων, όσο κι από αυτή των παικτών, επιφυλάσσει συχνά πυκνά αρκετά οξύμωρα κι αναπάντεχα αποτελέσματα. Το γεγονός, βέβαια, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τερμάτισε 1ος στην ψηφοφορία της Ανατολικής Περιφέρειας και θα λάβει το χρίσμα του αρχηγού δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει για τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο μικρός αδερφός του “Greek freak” κατόρθωσε να λάβει 3 ψήφους παικτών, όπως διαφαίνεται από την τελική κατάταξη, κάτι αρκετά παράδοξο, με δεδομένο ότι πολλοί παίκτες δεν κατόρθωσαν να ψηφιστούν ούτε μία φορά από τους συναδέλφους τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έχει αγωνιστεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής μονάχα στην pre-season. Ο 21χρονος φόργουορντ ξεδιπλώνει τις ικανότητές του με τη θυγατρική ομάδα των Μάβερικς στη G-League, τους Τέξας Λέτζεντς, εκεί όπου μετρά 9.4 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.4 τάπες ανά αγώνα σε 28 ματς, τα 14 εκ των οποίων ως βασικός.

Το ερώτημα είναι ποιοι παίκτες έδωσαν την ψήφο τους στον Κώστα Αντετοκούνμπο. Οι υποθέσεις μπορούν να είναι δεκάδες, καθώς, μπορεί ο ίδιος να ψήφισε τον εαυτό του, ο Γιάννης να στήριξε το μικρό αδερφάκι και κάποιος έτερος NBAer να… μπερδεύτηκε και να ψήφισε τον Κώστα αντί για τον σούπερ-σταρ των Μπακς! Επίσης, ίσως κάποιος συμπαίκτης του από το Ντάλας να έχει αναπτύξει φιλικούς δεσμούς μαζί του.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο έλαβε 98.369 ψήφους από τους φανς, τερματίζοντας στην 32η θέση των ψηλών της Δύσης ανάμεσα σε 138 παίκτες!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…