Κεντρική NBA Το κορυφαίο σκριν της χρονιάς, από τον Μάιερς Λέοναρντ! (vid)
NBA

Το κορυφαίο σκριν της χρονιάς, από τον Μάιερς Λέοναρντ! (vid)

meyers leonard

Έχει υπάρξει ποτέ κάποιο σκριν στην ιστορία του μπάσκετ, στο οποίο να χρησιμοποιείται στάση του σώματος, βγαλμένη από τα “κιτάπια” της yoga; Κι όμως, ο Μάιερς Λέοναρντ κατόρθωσε να θέσει ένα τέτοιο εγχείρημα σε εφαρμογή, με το τελικό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει απόλυτα!

yoga

Η παραπάνω στάση σώματος ονομάζεται “downward dog” στη γλώσσα της yoga, με τον Λέοναρντ να πραγματοποιεί ακριβώς αυτή την κίνηση, ώστε να κυλήσει ομαλά η επίθεση των Μπλέιζερς!

Συγκεκριμένα, ο Λέοναρντ φάνηκε να χάνει την ισορροπία του, την ώρα που ήταν έτοιμος να θέσει το σκριν για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. Παρ’όλα αυτά, ο σέντερ του Πόρτλαντ χρησιμοποίησε τη συνθήκη αυτή προς όφελός του, καθώς έμεινε κάτω σε στάση “downward dog” και αιχμαλώτισε τον Πάτι Μιλς, ο οποίος προσπαθούσε να μαρκάρει τον Λίλαρντ!

Ως αποτέλεσμα, ο Λίλαρντ απέκτησε καθαρό οπτικό πεδίο παρότι δεν είχε ντρίμπλα, καθώς ο παίκτης που τον μάρκαρε ήταν “φυλακισμένος” στο παρκέ. Κάπως έτσι, κατόρθωσε να δει έγκαιρα τον Σεθ Κάρι που έκοβε στη “backdoor” και του έδωσε την πάσα για ένα εύκολο καλάθι.

Blame it on yoga!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…