Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Σιγκούνας: “Έτοιμοι σε κάθε… μάχη”

Σιγκούνας: “Έτοιμοι σε κάθε… μάχη”

sigkounas rethumno

Για την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο έγραψε στο προσωπικό του blog ο Αλέξανδρος Σιγκούνας. Ο παίκτης του Ρεθύμνου τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος και ελπίζει από το νέος έτος η ομάδα του να ξεκινήσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!

Παρά τις γιορτινές ημέρες εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας τρέχουν και χρέος μας είναι να είμαστε έτοιμοι σε κάθε «μάχη». Την προηγούμενη εβδομάδα δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που περιμέναμε, γνωρίζοντας μία ήττα που πλήγωσε τον εγωισμό μας. Η καλή εικόνα που εμφανίσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια δε συνεχίστηκε, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα στο Βενετόκλειο, όπου εμφανίσαμε σαφές πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι.

Από κει και πέρα, τώρα βλέπουμε μονάχα το επόμενο ματς, το οποίο είναι ακόμα ένας «τελικός» για εμάς. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που παίζουμε στο «Μελίνα Μερκούρη», όπου η υπεράσπιση της έδρας μας αποτελεί υποχρέωση μας εάν θέλουμε να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να διατηρηθούμε εντός στόχων.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με το αποτέλεσμα να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση. Η διόρθωση των λαθών και των αδυναμιών μας είναι το ζητούμενο σε αυτήν την αναμέτρηση για να έχουμε τύχη. Επίσης θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι στο 100%, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε αποτελεσματικοί και στα δύο μισά του γηπέδου.

Από την άλλη μεριά ο Ήφαιστος έχει παρουσιάσει ένα σύνολο εξαιρετικά συμπαγές, το οποίο δεν παραδίνεται εύκολα. Αυτό αποτυπώνεται και στον μέχρι στιγμής απολογισμό του, έχοντας 5 νίκες σε 10 αναμετρήσεις. Βέβαια, μεγάλο του «όπλο» είναι η έδρα του, καθώς όλες οι επιτυχίες του έχουν καταγραφεί εντός… Λήμνου, αφού εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει κάποια νίκη.

Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, ώστε να κλείσουμε με θετικό τρόπο το 2018 και να πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και καλύτερο απολογισμό στο νέο έτος.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ομάδας μας Κωστή Ζομπανάκη και την οικογένεια του για την απώλεια του πατέρα του, Μίνωα Ζομπανάκη, ο οποίος αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα και καλή χρονιά!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…