Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μούρτος: “Οικογένεια στα καλά και τα δύσκολα”

Μούρτος: “Οικογένεια στα καλά και τα δύσκολα”

mourtos ifaistos peristeri

Στο προσωπικό του blog για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο έγραψε ο Σπύρος Μούρτος. Ο παίκτης του Ήφαιστου τόνισε πως η ομάδα του θέλει το πρώτο τη “διπλό” στο πρωτάθλημα, ενώ επισήμανε πως χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση απέναντι στους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και δε μας επιτρέπουν να χαλαρώσουμε για πολύ μέσα στις γιορτές. Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι περάσαμε εξαιρετικά τα Χριστούγεννα εδώ στη Λήμνο. Την παραμονή είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο που μάς στηρίζει από την αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα το γήπεδο να είναι γεμάτο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η ομάδα είχε φροντίσει να είμαστε όλοι μαζί, με τους δικούς μας ανθρώπους, μια πραγματική οικογένεια όπως γίνεται από την πρώτη στιγμή στον Ήφαιστο, στα καλά αλλά και τα δύσκολα.

Η αλήθεια είναι πάντως, πώς σε καμία περίπτωση δε βγήκε από το μυαλό μας το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στο Ρέθυμνο. Κάναμε καλές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας και θέλουμε πάρα πολύ το πρώτο μας «διπλό» στο πρωτάθλημα. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και μαχητικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Έχουμε πάρει αρκετά μαθήματα μέχρι τώρα αλλά πρέπει ν’ αποδείξουμε στην πράξη ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Απέναντι μας θα βρεθεί μία ομάδα που της λείπουν οι νίκες. Έχει αλλάξει σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια θα παλέψει, ώστε να τα καταφέρει. Αυτό σημαίνει πώς δε χρειάζονται πολλά λόγια από εμάς, αρκεί να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ ξανά χρόνια πολλά σε όλους. Να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλή χρονιά και με επιτυχίες για την ομάδα μου!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …