Κεντρική Basket League Άρης “Ο κόουτς είπε να μην έχουμε κατεβασμένο το κεφάλι”

“Ο κόουτς είπε να μην έχουμε κατεβασμένο το κεφάλι”

boxoridis aris

O Λευτέρης Μποχωρίδης βοήθησε πολύ τον Άρη, ήταν ο πρώτος σκόρερ του αλλά αυτό δεν ήταν… αρκετό. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ δήλωσε:

“Ξέραμε τι ματς είχαμε μπροστά μας. Πριν από το παιχνίδι ήμασταν σε δύσκολη ψυχολογική θέση και θέλαμε πολύ τη νίκη. Δεν μπήκα όπως θέλαμε από την αρχή. Επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της και στη μεγαλύτερη διάρκεια κυνηγούσαμε το σκορ. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε σαν ομάδα να μην μας πάρει από κάτω. Αυτό μας είπε και ο κόουτς. Να μην έχουμε κατεβασμένο το κεφάλι. Αυτό πρέπει να κάνει και ο κόσμος. Να σηκώσουμε κεφάλι”.

Για την πίεση στην ομάδα: “Μας βαραίνει όσο πρέπει. Ο προπονητής προσπαθεί να βγάλει την πίεση από πάνω μας. Πολλές φορές παίρνει αυτός παραπάνω πίεση απ’ όση πρέπει. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Για την αγωνιστική εικόνα: “Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Στην επίθεση προσπαθούμε να βρούμε κάποιους ρόλους για να είμαστε πιο παραγωγικοί. Πρέπει να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…