Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να αλλάξουμε την εικόνα μας”

“Να αλλάξουμε την εικόνα μας”

Η ΑΕΚ ήταν απογοητευτική κόντρα στον Παναθηναϊκό και υπέστη μια βαριά ήττα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, μετά το ματς τόνισε ότι περίμενε διαφορετική προσέγγιση και τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν την εικόνα τους.

Αναλυτικά:

“Πρέπει να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε. Έπαιξε 40 λεπτά με συγκέντρωση. Η επίδοσή του ήταν αυτή που περίμενα λόγω της αξίας του. Είναι αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά είμαι απογοητευμένος γιατί περίμενα διαφορετική προσέγγιση.

Από την αρχή είχαμε πρόβλημα στην ενέργεια και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να βρει υψηλά ποσοστά και μέσα σε λίγα λεπτά πήρε διαφορά που δεν καλυπτόταν. Είναι ώρα να διορθώσουμε αυτή την εικόνα. Ξέραμε ότι παίζαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αλλά αν έχουμε τη φιλοδοξία να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο πρέπει να απαιτούμε περισσότερα”.

Για τον τραυματισμό του Χάντερ: “Δεν γνωρίζω, αλλά από τον τρόπο που τραυματίστηκε ίσως να έχει να κάνει και με τον τραυματισμό που είχε και από το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε για ban και χρέη

Η ΑΕΚ θα ξεφύγει από το βραχνά των απαγορευτικών ποινών της ΦΙΜΠΑ σύμφωνα με τον πρόεδρο τ…