Κεντρική Γυναίκες Δουβίτσας:”Η ομάδα επιτέλους έπαιξε ένα καλό παιχνίδι”

Δουβίτσας:”Η ομάδα επιτέλους έπαιξε ένα καλό παιχνίδι”

douvitsas

Σε δηλώσεις που έκανε Νίκος Δουβίτσας, μετά την ήττα της Νίκης Λευκάδας, από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, μίλησε για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, ενώ στην συνεχεία τόνισε πως παρά την ήττα έμεινε ευχαριστημένος από τις παίκτριες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Δουβίτσας:

Η ομάδα επιτέλους έπαιξε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ξέρουμε τι παίκτριες έχουμε, πιστεύουμε στη δουλειά που κάνουμε και τώρα που το Eurocup τελείωσε θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι για τη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει. Αντιμετωπίσαμε στα ίσα τον Ολυμπιακό και αν δεν κάναμε κάποια λάθη και ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι σε κάποια σημαντικά σουτ θα είχαμε μεγαλύτερη τύχη στο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η ανακοίνωση του Δ.Σ της Νίκης Λευκάδας:

“Το Δ.Σ. της Νίκης Λευκάδας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Ολυμπιακό για την βοήθειά του και τη δυνατότητα που μας παρείχε να προπονηθεί η ομάδα μας στο ΔΑΚ Γλυφάδας το μεσημέρι της Παρασκευής (14/12), μετά το κοπιαστικό ταξίδι στην Πολωνία.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…