Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το Champions League… αποθεώνει Χάντερ και κάνει λόγο για “συμβόλαιο ζωής στην ΑΕΚ”

Το Champions League… αποθεώνει Χάντερ και κάνει λόγο για “συμβόλαιο ζωής στην ΑΕΚ”

vince hunter ael dijon

Αναφορά στα Power Rankings των ομάδων του Champions League έχει η διοργάνωση. Μάλιστα υπάρχει και… ειδικό σχόλιο για τον Βινς Χάντερ. Αναλυτικά τα όσα γράφονται για τον ΠΑΟΚ, τον Προμηθέα και την ΑΕΚ:

ΠΑΟΚ (Νο 13): Είναι αστείο το πώς ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από το: “Φίλε, αυτό θα πονέσει”, στο: “Φίλε, οι άλλοι πονούν!” κάθε σεζόν. Έχασε ένα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο και τελείωσε το σερί πέντε νικών του σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά το σερί των τριών νικών είναι ακόμα ζωντανό στο Basketball Champions League. Ξεκινήσαμε με 0-3, τώρα είμαστε εδώ. Ρεκόρ στη σεζόν: 8-6; 3-3 στο ελληνικό πρωτάθλημα, 3-3 στο Basketball Champions League, 2-0 στο ελληνικό Κύπελλο.

Προμηθέας (Νο 6): Παραμένει η καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση με 11,7 κλεψίματα ανά ματς ο Προμηθέας Πάτρας, που αποδεικνύει πως ανήκει εδώ. Ο Νίκος Γκίκας είναι το κλειδί με μια εξαιρετική χρονιά με 8,5 πόντους ανά ματς, αποτελώντας άλλη μια απειλή, ενώ έχει και 2,0 κλεψίματα και 5,8 ασίστ ανά εμφάνιση. Ρεκόρ στη σεζόν: 10-4, νίκησαν στην Neptunas, στην μυθική μάχη που ο Prometheus προσπέρασε τον Neptune.

ΑΕΚ (Νο 3): O Vince Hunter είπε ότι παίζει πραγματικά καλά τώρα, σύμφωνα με το TalkBasket.net και παίρνει μια υποψηφιότητα για το βραβείο κατανόησης* της σεζόν στο Basketball Champions League. Ο ψηλός τηςAEK έβαλε 25, 24 και 28 στα τελευταία τρία ματς της διοργάνωσης, σουτάροντας με 31/30 εντός πεδιάς σε αυτό το διάστημα. Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο ένα συμβόλαιο ζωής με τη Βασίλισσα, είναι αυτός που ταιριάζει τέλεια εκεί! Ρεκόρ στη σεζόν: 10-4, επίσης 8-2 στα τελευταία 10.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…