Κεντρική NBA “Πρέπει να έχουμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού”
NBA

“Πρέπει να έχουμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού”

giannis antetokounmpo

Για την νίκη επί των Νάγκετς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα είπε:

“Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο να δίνουμε τον ρυθμό, νομίζω ότι το κάναμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά μπορούμε και πολύ καλύτερα. Νομίζω ότι το ταλέντο μας, μας ‘σώζει’. Είμαστε τόσο ταλαντούχοι που ακόμα και όταν βρισκόμαστε πίσω με μεγάλη διαφορά μπορούμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Αλλά οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι στην διαδρομή αυτό δεν θα μας βοηθήσει. Πρέπει να είμαστε ικανοί να δίνουμε τον ρυθμό μας και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού”.

Συνεχίζοντας είπε: “Σήμερα δυσκολεύτηκα παραπάνω για τους πόντους μου. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να δημιουργήσω τα συστήματα, θα υπάρχουν βραδιές σαν και αυτές. Αλλά τα προηγούμενα παιχνίδια βρήκα τους συμπαίκτες μου, σκόραραν και έκαναν το παιχνίδι μου πιο εύκολο. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να θέσω τον ρυθμό μου, να μας βάλω στο παιχνίδι, να φέρω ενέργεια. Κάθε φορά που παίρνω την μπάλα θέλω να φτιάξω παιχνίδι για την ομάδα μου.

Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν κέρδος και θέλουμε να γίνουμε μια σπουδαία ομάδα. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει απίστευτα και πρέπει να βελτιωθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Προσπαθώ να έχω υπομονή. Σήμερα δεν μου έκαναν double team οπότε είχα όλο τον χρόνο να φτιάξω το παιχνίδι. Συνήθως επειδή με μαρκάρουν δύο κοιτάω να φτιάξω plays”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …