Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ιδιαίτερη αξία κάθε εκτός έδρας νίκη”

“Ιδιαίτερη αξία κάθε εκτός έδρας νίκη”

mpanki aek

Η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Χαλκίδα, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Κύμης με 78-67. Ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, μετά το ματς τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και τόνισε ότι κάθε εκτός έδρας νίκη έχει ιδιαίτερη αξία.

Αναλυτικά:

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτήν την νίκη. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου η κάθε εκτός έδρας νίκη έχει ιδιαίτερη αξία. Σήμερα προσεγγίσαμε το παιχνίδι με κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά είμασταν πολύ δραστήριοι στο να αλλάξουμε «τον διακόπτη» μετά από τα πρώτα 5-6 λεπτά και να παίξουμε με το δικό μας στυλ.

Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της Κύμης και για αυτό οι παίκτες μας ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στο να μπορέσουν να εμποδίσουν την επιθετική δυνατότητα του αντιπάλου. Στην τελική ανάλυση του παιχνιδιού δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που χειριστήκαμε την μπάλα και από την αντίδραση μας στην πίεση του αντιπάλου. 19 λάθη είναι πάρα πολλά για εμάς, ειδικά σε μια τέτοια περίπτωση που πρέπει να διαχειριστούμε ειδικές καταστάσεις.

Περιμένω από τους παίκτες μου να προσέχουν περισσότερο από ότι σήμερα την κατοχή της μπάλας. Όπως όμως είπα, για να κερδίσουμε σήμερα έπρεπε να κάνουμε μια επιπλέον προσπάθεια αμυντικά και αυτό ήταν που κάναμε. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αντβερπ”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…