Κεντρική Α1 Κύμη “Πληρώσαμε τις ελλείψεις μας”

“Πληρώσαμε τις ελλείψεις μας”

Η Κύμη δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 78-67. Ο Γιάννης Καστρίτης μετά το ματς τόνισε ότι πλήρωσαν στο παιχνίδι τις ελλείψεις τους και τα πολλά φάουλ που έκαναν οι παίκτες του.

Αναλυτικά:

“Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την δίκαιη νίκη της. Νομίζω ότι μετά το πρώτο 7λεπτο και μέχρι το 35 μέσα από την άμυνα τους έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού και δίκαια έφτασαν στην τελική επικράτηση. Εμείς για ένα ακόμα παιχνίδι, μετά και από αυτό στον ΠΑΟΚ που και εκεί είχαμε ένα καλό διάστημα στην αρχή, δυστυχώς πληρώσαμε τις ελλείψεις μας, τους τραυματισμούς και τα προβλήματα που έχουμε και που μας κοστίζουν στην καθημερινή μας προπόνηση. Τα παιδιά φυσιολογικά ξεμένουν από δυνάμεις.

Επιπλέον, δυστυχώς σε κάθε παιχνίδι πέρα από τα προβλήματα που έχουμε εξαρχής, έχουμε να διαχειριστούμε και τα γρήγορα φάουλ που μας αναγκάζουν να αλλάξουμε το ροτέισον μας. Οπότε αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος σε ότι έχει να κάνει με εμάς, πέρα από την εμφάνιση της ΑΕΚ, για την εικόνα που δείξαμε στο σημερινό παιχνίδι.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να περιμένουμε τους παίκτες μας να επιστρέψουν υγιείς. Νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα, περιμένουμε και έναν καινούριο ξένο παίκτη να έρθει, οπότε θεωρώ ότι όταν με το καλό θα είμαστε όλοι μαζί θα δουλέψουμε με τον τρόπο που πρέπει και θα δείξουμε την βελτίωση που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…