Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είμαστε η μόνη ομάδα δίχως ιδιοκτήτη, περιμένουμε ένα δώρο…”

“Είμαστε η μόνη ομάδα δίχως ιδιοκτήτη, περιμένουμε ένα δώρο…”

paok omada

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά στην συνέντευξη Τύπου οι δηλώσεις περιστράφηκαν σε μεγάλο βαθμό στο ότι ο “Δικέφαλος” δεν έχει τις απαιτούμενες οικονομικές δυνατότητες. Παράλληλα έγινε γνωστό πως ο Νώντας Παπαντωνίου δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ αφπύ έληξε το συμβόλαιό του. Ο κόουτς του “Δικεφάλου” δήλωσε:

Για την νίκη επί της ΑΕΚ: “Είναι μια μεγάλη πρόκριση. Μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια, συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου για την διαχείριση του αγώνα και ευχαριστώ στον κόσμο που έδωσε ώθηση με την φωνή του. Πήραμε μια πρόκριση που την θέλαμε πολύ”.

Για τα ματς με Ναντέρ και ΑΕΚ: “Η διαχείριση δύσκολων αγώνων σε μια απαιτητική εβδομάδα δεν είναι εύκολη. Από την μία βρισκόμαστε 3/11 αλλά από την άλλη στα τελευταία δυο ματς υπήρχε χαρακτήρας τελικών. Τα καταφέραμε, όπως έχουμε κάνει και την περσινή σεζόν”.

Για την προοπτική ο ΠΑΟΚ να παίξει τελικό στο Κύπελλο: “Είναι μεγάλο το κέρδος του σημερινού αγώνα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, άρα υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι. Κάθε νίκη είναι τροφή, πόσο μάλλον μια νίκη που σου δίνει την δυνατότητα να κοιτάξεις μακριά. Η ομάδα κάνει μια τεράστια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και να προχωρήσει στις άλλες διοργανώσεις. Υπάρχει ένα μαχαίρι στη πλάτη αλλά αντλούμε δύναμη μέσα στην ομάδα και προχωράμε”.

Για την αποβολή του: “Εχουμε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες. Ολοι έκαναν καλή διαχείριση, είναι όλη μέρα στο γήπεδο. Αυτοί είναι πίσω από μένα και είμαι χαρούμενος που τους έχω συνεργάτες”.

Για το ότι δεν φαίνεται τόσο… χαρούμενος από την πρόκριση: “Στον ΠΑΟΚ τρεφόμαστε εσωτερικά με νίκες. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως το ταβάνι που μπορεί να φτάσει η ομάδα, το φτάνει κάθε χρόνο. Η προοπτική για κάτι παραπάνω είναι δύσκολη και αυτό προβληματίζει όλους. Είμαστε η μοναδική ομάδα δίχως ιδιοκτήτη, είμαστε ο Δικέφαλος… ακέφαλος ουσιαστικά. Υπάρχουν άνθρωποι που κρατούν την ομάδα στην κορυφή. Εσωτερικά είμαστε καλά. Περιμένουμε τα Χριστούγεννα να έρθει ο Αγιος Βασίλης και να μας δώσει κάποιο δώρο…”.

Για το αν η επιτυχία στο Κύπελλο μπορεί να φέρει πιο κοντά ένα… δώρο: “Η ομάδα με τον κ. Μαρκόπουλο βγήκε δύο φορές τρίτη. Δηλαδή πήρε το πρωτάθλημα… Η ομάδα κάνει υπερβάσεις. Δεν βλέπω κάποιο δώρο… Είναι κρίμα αυτή η κατάσταση που υπάρχει σε αυτόν τον σύλλογο, να υπάρχουν δυνατότητες για κάτι μεγάλο και να μην υπάρχει ανταπόκριση”.

Για τις 22/22 βολές: “Αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό. Εχουμε εύστοχα παιδιά. Τις βάλαμε στο τέλος και πήραμε την νίκη”.

Για τον Πόουπ και τον Παπαντωνίου: “Το συμβόλαιο του Νώντα έληξε. Ηταν συνεπείς και δεν πήρε τις ευκαιρίες βάσει της παρουσίας του στην προπόνηση. Είχε εξαιρετική συμπεριφορά. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Ο Πόουπ είναι μέλος της ομάδας”.

Για την ΚΑΕ: “Οι άνθρωποι κάνουν τα αδύνατα δυνατά… Ολοι έχουμε όνειρα και υπάρχει δυσκολία. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά βλέπω πως πασχίζουν οι άνθρωποι της ομάδας. Υπάρχει και ένα όριο. Δεν τα λέω αυτά γιατί έχω κάτι στο μυαλό μου. Θα το τιμήσω το συμβόλαιό μου. Πέρυσι οι άνθρωποι της ομάδας με στήριξη και δικαιώθηκα στο τέλος. Εχω πάρει τις αποφάσεις μου. Ξέρω το μέλλον μου με την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για τους στόχους μας”.

Για το αν αποκλείει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της σεζόν: “Δεν αποκλείω τίποτα. Είμαι σε ένα μεγάλο σωματείο. Εχω τις καλύτερες συνθήκες δουλειάς. Οσο είμαστε εδώ, παλεύουμε. Δεν χρειάζεται να παίζουμε με την ΑΕΚ για να έρθει ο κόσμος. Είναι κρίμα οι στόχοι να πραγματοποιούνται και αυτή η ομάδα να μην αγκαλιάζεται. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρωτάθλημα μόνο και τίτλος. Η βοήθεια του κόσμου θα μας δώσει φτερά”.

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Χάτσερ: “Ηταν καλός ο Αθηναίου και επειδή έχουμε μεγάλο ρόστερ, έπαιξε οχτώ λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …