Κεντρική Elite League Οι ευχές στον πρόεδρο, η νίκη και η αναμέτρηση με την Καρδίτσα

Οι ευχές στον πρόεδρο, η νίκη και η αναμέτρηση με την Καρδίτσα

ermisagias2018 2

Στον Ερμή Αγιάς/Λάρισας η νίκη επί της Καβάλας δεν ικανοποίησε κανέναν, αλλά μετράει και μπήκε στο σακουλάκι των επιτυχιών.

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα βρίσκεται στην 3η θέση με 5 νίκες και 2 ήττες, οπότε είναι μέσα στους στόχους της. Η Καβάλα δυσκόλεψε πάρα πολύ την θεσσαλική ομάδα, αλλά στο τέλος ήρθε η νίκη και αυτό το πιο σημαντικό.

Η νίκη πάντως είχε πάντως είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, μιας και ήταν τα γενέθλια του προέδρου Θόδωρου Ριζούλη. Ο Ερμής Αγιάς/ Λάρισας καλείται να αφήσει τον αγώνα του Σαββάτου και να στρέψει τα βλέμματα στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα. Πρόκειται για μια αναμέτρηση με παρελθόν, αφού οι δυο ομάδες κοντράρονται σε βάθος χρόνια από την ΕΣΚΑΘ.

Αλλωστε, το μπάσκετ είναι πάνω από ψυχαγωγία και το πιθανότερο είναι να υπάρχουν και φίλαθλοι του Ερμή.

Είναι δεδομένο πως η Καρδίτσα είναι από τα πλέον φιλόξενα και οργανωμένα σωματεία, οπότε η αναμέτρηση αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα στην ευρύτερη περιοχή. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας, περιμένει περισσότερα από τους βασικούς του πρωταγωνιστές, αλλά υπάρχει στις τάξεις της ομάδας αισιοδοξία πως θα υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…