Κεντρική NBA Ο Λούκα Ντόντσιτς σε ένα απίθανο μοντάζ! (vid)
NBA

Ο Λούκα Ντόντσιτς σε ένα απίθανο μοντάζ! (vid)

luca doncic mavericks

Οι αμφιβολίες των Αμερικανών, σχετικά με τον τρόπο που θα προσαρμοστεί ο Λούκα Ντόντσιτς στο NBA, έχουν φύγει από το “παράθυρο”. Ο 19χρονος σταρ έχει 19 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ ανά αγώνα στα πρώτα του βήματα εντός του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη, αποτελώντας το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο του ρούκι της χρονιάς κι εντυπωσιάζοντας με το ώριμο κι all-around παιχνίδι του.

Το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει περισσότερο είναι το υπέρμετρο μπασκετικό του IQ. Πολύ λίγοι παίκτες στην ιστορία είχαν την ιδιότητα να διαβάζουν το παιχνίδι με τέτοια ευκρίνεια και να βρίσκουν χώρους και διαδρόμους σε τόσο νεαρή ηλικία, με το παρακάτω, 7λεπτο μοντάζ να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Αξίζει να δει κανείς τους τρόπους, μέσω των οποίων ο Ντόντσιτς αλλάζει κατεύθυνση και ταχύτητα στην κίνησή του, την ποικιλία που διαθέτει στο να δημιουργεί το δικό του σουτ καθώς και στην αποκρυπτογράφηση κάθε λεπτομέρειας όταν εμπλέκεται σε πικ-εν-ρολ συνεργασία. Τα εν λόγω στοιχεία καθιστούν το παρακάτω βίντεο ως ύμνο στην μπασκετική οξυδέρκεια, από έναν παίκτη που στερείται αθλητικών προσόντων αλλά γνωρίζει άριστα το πως θα αξιοποιήσει τα skills του στο 100%.

Δείτε το εξαιρετικό μοντάζ του Ντόντσιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…