Κεντρική NBA Ασταμάτητες όπως πάντα οι “μηχανές” των Γουόριορς! (vids)
NBA

Ασταμάτητες όπως πάντα οι “μηχανές” των Γουόριορς! (vids)

steph curry kevin durant 1

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν βρει τον απαιτούμενο ρυθμό από πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν, δημιουργώντας μεταξύ τους τα απαιτούμενα κίνητρα, ώστε να παρουσιάζουν την κατάλληλη εικόνα εντός της κανονικής περιόδου. Οι πρωταθλητές επιβλήθηκαν των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 116-99 χάρη σε ένα “ράλι” της τάξεως του 33-12 στην 4η περίοδο, με την “αγία τριάδα” να “ζωγραφίζει” και πάλι.

Ειδικότερα, ο Κέβιν Ντουράντ ήταν αυτός που πήρε τη “σκυτάλη” του πρωτοστάτη, σταματώντας στους 33 πόντους με 11/19 σουτ και 8/9 βολές ενώ μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής. Ο “KD” αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων pure scorers στην ιστορία του αθλήματος, βρίσκοντας διαδρόμους και χώρο για να αξιοποιήσει στο έπακρο το all-around, “μέσα-έξω” παιχνίδι του.

Τα highlights του Ντουράντ

Οι “Splash Brothers”, βέβαια, φρόντισαν να ανταποκριθούν στο ύψος των περιστάσεων, με τον Στεφ Κάρι να σταματά στους 28 πόντους (7/12 δίποντα, 4/12 τρίποντα, 2/2 βολές), τα 9 ριμπάουντ και τις 7 ασίστ ενώ μοίρασε και 2 τάπες!

Τα highlights του Κάρι

Από την άλλη, ο Κλέι Τόμπσον δείχνει πως έχει ανακτήσει οριστικά τη “σπίθα” του μετά την “έκρηξη” 14 τριπόντων στο ματς με τους Μπουλς. 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4/9 τρίποντα έγραψε το “κοντέρ” του, με τον Τόμπσον να κινείται στα στάνταρ του, τα οποία τον αναδεικνύουν περίτρανα ως έναν εκ των κορυφαίων catch-n-shoot παικτών που έχουμε δει ποτέ.

Τα highlights του Τόμπσον

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …