Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ξεπέρασε τα περυσινά διαρκείας η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ξεπέρασε τα περυσινά διαρκείας η ΚΑΕ Ολυμπιακός

osfp erithros sef koreo

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για την ΚΑΕ Ολυμπιακός. καθώς  οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της έχουν φτάσει στις 4.621.

Την περσινή χρονιά είχαν διατεθεί  4.550, με την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ να ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας,πως  η διάθεση των καρτών  θα συνεχιστεί μέχρι και τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι Μιλάνο την προσεχή Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.

Ο νέος στόχος των Πειραιωτών είναι να ξεπεράσει τις 5.000 κάρτες διαρκείας, κάτι που αν συμβεί θα είναι η καλύτερη επίδοση τα τελευταία εννέα χρονιά. Συγκεκριμένα  καλύτερη επίδοση όλων των εποχών είναι τα 8.900 εισιτήρια διαρκείας που είχαν διατεθεί τη σεζόν 2008-09, μετά τη μεταγραφή του Τζος Τσίλντρες.

Τέλος να αναφερθεί, πως έχουν διατεθεί στην αγορά τόσο τα Euroleague Pass -που αφορούν περιορισμένο αριθμό πολύ καλών θέσεων πίσω από τους πάγκους και περιλαμβάνουν των 14 εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας- όσο και τα μεμονωμένα εισιτήρια ανά αγώνα για όλα τα εντός έδρας ματς της Ευρωλίγκας. Το τελευταίο δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους,να αγοράσουν το εισιτήριο για οποίον αγώνα επιθυμούν ανεξαρτήτος ημερομηνίας και να κλείσουν από νωρίς τη θέση τους στο ΣΕΦ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.olympiacosbc.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…