Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αντόνοφ: “Ξέρουμε ήδη πώς θα παίξει εναντίον μας ο Σπανούλης”

Αντόνοφ: “Ξέρουμε ήδη πώς θα παίξει εναντίον μας ο Σπανούλης”

semev antonov csska

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Σεμέν Αντόνοφ στην ιστοσελίδα  “Sportbox.ru”, μίλησε για την πρεμιέρα της ΤΣΣΚΑ κόντρα  στην Μπαρτσελόνα (11/10, 20:00) για την νέα Εuroleauge, υμνώντας το τεχνικό επιτελείο του Δημήτρη Ιτούδη.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το παιχνίδι του Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας πως η “κατασκοπεία” που κάνει Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι εκπληκτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρώσου φόργουορντ :

“Το πλεονέκτημα της ΤΣΣΚΑ είναι η ομάδα μας. Έχουμε πολλούς παίκτες που βρίσκονται πολλά χρόνια μαζί, γνωρίζουν τις απαιτήσεις του κόουτς, Παίζουμε αρκετά χρόνια στην Euroleague και γνωρίζουμε καλά τις συνήθεις κινήσεις πολλών παικτών. Για παράδειγμα, έχουμε ξεδιαλύνει το παιχνίδι του Σπανούλη ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και μπορούμε ήδη να εικάσουμε πώς θα συμπεριφερθεί σε εκείνη ή την άλλη κατάσταση.

Γνωρίζεις ότι αυτός ο παίκτης συνήθως κινείται αριστερά και προσπαθείς να αμυνθείς σε αυτή την κατάσταση. Έχουμε εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο το οποίο μας παρέχει πλήρη ανάλυση τόσο των ατομικών όσο και των ομαδικών στοιχείων του αντιπάλου”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Η Μακάμπι θα βρεθεί στην …