Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Το ρόστερ που έχουμε δίνει την δυνατότητα να απλώσουμε το παιχνίδι μας”

“Το ρόστερ που έχουμε δίνει την δυνατότητα να απλώσουμε το παιχνίδι μας”

omadiki paok

Ο ΠΑΟΚ πήρε βοήθεια στο σκορ από πολλούς παίκτες του και γενικώς είχε επιθετικό πλουραλισμό. Μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο, ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Το ρόστερ αυτό μας δίνει την δυνατότητα να απλώσουμε το παιχνίδι μας παραπάνω, να έχουμε και δημιουργούς και εκτελεστές και γενικά συμμετοχή από περισσότερους παίκτες. Είναι ζητούμενο γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε δύο διοργανώσεις. Εχουμε την ποιότητα και θεωρώ πως μπορούμε να το υποστηρίξουμε και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, νομίζω πως είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί όσο πιο πολλοί παίκτες συμμετέχουν σε μια νίκη, τόσο πιο καλά σημαίνει πως έχεις δουλέψει σαν ομάδα”.

Για τους Τζόουνς και Μορέιρα: “Ολα τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια. Θεωρώ πως σήμερα είδαμε τον Τζόουνς και τον Μορέιρα να ξεχωρίζουν στο σκορ αλλά σημασία για εμάς έχει η συμμετοχή σε όλη την διαδικασία του παιχνιδιού. Ο Χάτσερ μπορεί να σκόραρε μόνο τέσσερις πόντους αλλά καθοδήγησε πολύ καλά την ομάδα με το πνεύμα του, ο Γκάρετ -επίσης ένας νέος παίκτης- έκανε την δουλειά του με τον τρόπο που πρέπει και όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας αλλά αυτά τα μικρά καλά διαστήματα μας έδωσαν μια διαφορά ασφαλείας”.

Για το ότι έλειψε ο Γκος και ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα: “Δεν σημαίνει κάτι. Η χρονιά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Τα δεδομένα αλλάζουν εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με τον μήνα. Εμείς πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να κάνουμε καλή προσπάθεια για να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …