Κεντρική Ελλάδα “Ονειρεύομαι να κερδίσω μετάλλια και τίτλους…”

“Ονειρεύομαι να κερδίσω μετάλλια και τίτλους…”

tyler dorsey hawks 1

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA. Συγκεκριμένα ο νεαρός καλαθοσφαιριστής είπε:

Για την εμπειρία με την Εθνική ομάδα και όσα έμαθε παίζοντας στα Προκριματικά: “Έμαθα πολλά και το πιο σημαντικό ήταν ότι έμαθα να κερδίζω, οπότε αν έπαιξα πολύ ή λίγο, για να είμαι ειλικρινής δεν έχει σημασία. Ήθελα μόνο να βοηθήσω την ομάδα, να φορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδας και να συνεχίσω να μαθαίνω γιατί ξέρω ότι έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Είμαι ακόμα πολύ νέος και το γεγονός ότι ξοδεύω χρόνο με παιδιά όπως ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Νικ Καλάθης, ή με όλα τα υπόλοιπα παιδιά είναι ανεκτίμητο. Μαθαίνεις τόσα πολλά από αυτούς, γνωρίζουν τόσα πολλά για το παιχνίδι που κι εσύ, ο οποίος παίζεις δίπλα τους μαθαίνεις πολλά βλέποντας αυτούς στο παιχνίδι ή την προπόνηση. Απολαμβάνω τη διαδικασία και αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας για πολύ καιρό στο μέλλον. Είμαι μόνο 22 ετών, έτσι έχω ακόμα πολλά πράγματα να μάθω”.

Για τον Νικ Καλάθη: “Ωωωω, έχω πάρει τόσα πολλά από αυτόν. Ο Νικ έχει τεράστιο μπάσκετ IQ, είναι ένας σπουδαίος στρατηγός μέσα στο γήπεδο και προσπαθώ να βλέπω, να διαβάζω και να παρακολουθώ οτιδήποτε κι αν κάνει. Εχει μία φυσική ηγετικότητα, είναι εξαιρετικά έμπειρος και έτσι πρέπει να μαθαίνεις, αλλά και να εξελίσσεσαι παίζοντας δίπλα του. Ο Νικ είχε κάνει ήδη μια πολύ μεγάλη καριέρα και με εμπνέει αληθινά το ταξίδι του γιατί μεγάλωσε στην Αμερική και έπαιξε τόσα χρόνια εκεί. Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της εθνικής ομάδας και ένας παίκτης που θέλεις να έχεις στην ομάδα σου ό,τι κι αν γίνει.”

Για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: ”Είναι ένας στόχος μου για το επόμενο καλοκαίρι κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μου αρέσει να παίζω για την εθνική ομάδα και θέλω να βοηθήσω την Ελλάδα να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ολοι μιλάμε για αυτό τον μεγάλο στόχο και είμαστε τόσο χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο της πρόκρισης αυτό το καλοκαίρι”.

Για την παρουσία της Ελλάδας στην Κίνα: “Δεν θέλουμε να πάμε στην Κίνα απλά για να είμαστε εκεί. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι η Ελλάδα είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η Εθνική Ελλάδας θα έχει πολύ ισχυρό κίνητρο να παίξει εναντίον των καλύτερων παικτών και των καλύτερων ομάδων στον κόσμο. Είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους. Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε πίσω μας ολόκληρη τη χώρα και θέλουμε να κάνουμε υπερήφανους όλους τους Έλληνες για την εθνική τους ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο καλοκαίρι και θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να προσπαθήσω να είμαι στην ομάδα που θα αγωνιστεί στην Κίνα το 2019”.

Για το όνειρό του με την Εθνική ομάδα: “Ονειρεύομαι να κερδίσω μετάλλια και τίτλους με την ελληνική φανέλα και να μοιραστώ αυτές τις στιγμές με τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και την οικογένειά μου”.

Για την αγάπη του στα ταξίδια και την οικογένειά του: “Προσπαθώ να ταξιδεύω κατά τη διάρκεια της off season και να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους. Αυτό το καλοκαίρι πήγα στο Παρίσι και ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, μια σπουδαία εμπειρία. Η δουλειά που κάνω μου επιτρέπει να ανακαλύψω τον κόσμο και να ταξιδεύω, γι’ αυτό προσπαθώ να αποκομίσω το καλύτερο από την off season”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…