Κεντρική Basket League Άρης “Kανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στο όραμά μας, είμαστε αποφασισμένοι…”

“Kανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στο όραμά μας, είμαστε αποφασισμένοι…”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “αναγνωρίζουμε το αίσθημα ανησυχίας που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών μας”. Παράλληλα υπογραμμίζει πως “όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις και οι ρυθμίσεις για τις παλαιότερες εκπληρώνονται” και ζητάει την στήριξη των φίλων των “κιτρίνων”.

Πιο συγκεκριμένα η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

“Ο Δημήτρης Γουλιέλμος και η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ που αφουγκραζόμαστε τον μέσο Αρειανό (καθώς και εμείς σε αυτή τη μερίδα ανήκουμε) αισθανόμαστε την ανάγκη να σημειώσουμε τα εξής:

Α) Αναγνωρίζουμε το αίσθημα ανησυχίας που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών μας. Από τη μεριά μας, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της επιτυχίας στο αθλητικό τμήμα.
Β) Όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις και οι ρυθμίσεις για τις παλαιότερες εκπληρώνονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους, αποκαθιστώντας την αξιοπρέπεια του ΑΡΗ και διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος καλαθοσφαίρισης.
Γ) Γνωρίζαμε πως η προσπάθεια που αναλάβαμε τον προηγούμενο Απρίλιο, δεν θα είναι εύκολη, είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, ανεπιτυχή αποτελέσματα και αστοχίες, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο Όραμα μας για τον ΑΡΗ που όλοι μας θέλουμε να ξαναδούμε.

Ζητούμε την ενεργή σας στήριξη και την παρουσία όλων μας, στο γήπεδο.

Ο ΑΡΗΣ είναι Εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Γιαννάκης – «Τεράστια η απώλεια του Ίβκοβιτς»

Ήταν η σειρά του «Δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης,  σχολίασε το θάνα…