Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Περήφανοι για το ρεκόρ στα διαρκείας, βελτιωμένη ομάδα η Μακάμπι”

Πασκουάλ: “Περήφανοι για το ρεκόρ στα διαρκείας, βελτιωμένη ομάδα η Μακάμπι”

pasqual langford thomas

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το επερχόμενο ματς και τόνισε ότι η ισραηλινή ομάδα είναι βελτιωμένη φέτος, ενώ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά:

“Πάντα θέλουμε να αρχίζουμε καλά στη διοργάνωση. Είναι μια ξεχωριστή ημέρα η αυριανή γιατί θέλουμε να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει βελτιωθεί ως ρόστερ. Θα είναι μια δύσκολη βραδιά, αλλά θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Για την Μακάμπι: “Θα είναι δύσκολο να ελέγξεις τα ριμπάουντ με αυτή την ομάδα. Ο Μπλακ, ο Τάιους, ο Ο’Μπράιαντ έχουν εκπληκτικά κορμιά. Π΄ρπεπει να προσέξουμε και να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να οργανωθούμε στην άμυνά μας”.

Για τα διαρκείας: “Νιώθουμε περήφανοι που είμαστε κομμάτι αυτής της στιγμής. Το κλαμπ δουλεύει πολύ καλά και στη σωστή κατεύθυνση. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός, για μένα από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανταποδώσουμε στο παρκέ”.

Για την ατμόσφαιρα: “Ελπίζω ότι θα είναι όπως πάντα. Να έχουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Νιώθουμε με αυτόν τον κόσμο πιο έτοιμοι για νίκη”.

Για την ετοιμότητα των παικτών του: “Θέλουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Τώρα η ομάδα είναι καλύτερη. Οι τελευταίες μέρες προετοιμασίας ήταν πολύ καλές. Είμαστε έτοιμοι για αυτή τη στιγμή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πάντως για εμάς. Παίζουμε κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα και σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι εξαιρετικό το επίπεδο. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να παλέψουμε μέχρι τέλους. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…