Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Τελευταία στιγμή ο Σάκοτα”

Μπάνκι: “Τελευταία στιγμή ο Σάκοτα”

luca banki aek

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Λούκα Μπάνκι, για να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Ντούσαν Σάκοτα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League. Ο τεχνικός της Ένωσης σημείωσε για τη γερμανική ομάδα, ότι περιμένει να αντιμετωπίσει μία δυνατή ομάδα, που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο BCL.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Novasports:

“Ήταν 20 λεπτά το βίντεο και στα 10 τελευταία λεπτά μίλησα στους παίκτες μου. Μέχρι 8 με 10 λεπτά είναι τα βίντεο και ο περισσότερος χρόνος ήταν μιλώντας για την Μπάμπεργκ”.

Για την Μπάμπεργκ: “Είναι μια ομάδα που άλλαξε αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Για μένα ήταν έκπληξη η επιλογή να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από μια μακρά παρουσία στην Ευρωλίγκα. Θέλουν να είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη διοργάνωση και παίζει καλά στη διοργάνωση. Έχουν μόνο 1 ήττα, από την Φουενλαμπράδα και αυτή στην τελευταία φάση. Είναι μια ομάδα με εμπειρία και παίκτες όπως ο Ζήσης. ο Ράις και ο Ρούμπιτ. Χωρίς αμφιβολία είναι παίκτες υψηλού επιπέδου, επιπέδου Ευρωλίγκα”.

Για τον Σάκοτα: “Προσπαθεί για το καλύτερο, αλλά θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Εκτιμώ την προσπάθειά του. Όταν χάσαμε κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ήθελε να δείξει πως ήταν έτοιμος για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ. Η προσφορά του θα είναι καθοριστική. Δεν είναι στο 100%, όμως αγαπάει την ομάδα, ξέρει τη σημασία του αγώνα και τον ρόλο που έχει στα αποδυτήρια. Θα δούμε τις επόμενες ώρες αν θα παίξει”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…