Κεντρική Basket League Χωρίς Λοτζέσκι με Λαύριο

Χωρίς Λοτζέσκι με Λαύριο

calathes lojeski

Θεραπεία ακολούθησε και σήμερα(20/10) ο Ματ Λοτζέσκι και δεν θα είναι στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για τον αυριανό(21/10, 17:30) αγώνα με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει στην διάθεση του όλο το ρόστερ, εκτός του Αμερικανού.

Ενημέρωση και για τα εισιτήρια του αγώνα από την ΚΑΕ:

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με το Λαύριο Aegean Cargo, τα οποιά τιμώνται προς 10 και 20 ευρώ, ενώ υπάρχει και μαθητικό-παιδικό εισιτήριο για παιδιά έως 15 ετών με 5 ευρώ, διατίθενται από τα κάτωθι  σημεία:

·  Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

·  Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

·  Αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας και τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 3503282 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

·  Την Κυριακή 21/10 θα λειτουργούν από τις 15.00 μέχρι τις 17.30 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

·  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

·  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…