Κεντρική Basket League Άρης “Αγκάθι” με ΜακΓκι…

“Αγκάθι” με ΜακΓκι…

macgee

Mε την αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει ο Γκάρι ΜακΓκι για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, με τον Αμερικανό πάντως να νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού στην προπόνηση του Σαββάτου.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (20/10) με ένα πρόβλημα την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (21/10, 17:00, ΕΡΤ2) παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη. Ο Gary McGhee αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και αποχώρησε από το ομαδικό πρόγραμμα, ακολουθώντας στη συνέχεια ατομικό και θεραπεία. Θα ταξιδέψει πάντως σε λίγη ώρα (19:15) κανονικά στην Αθήνα, με την υπόλοιπη ομάδα. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με τη χρήση video.

Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου βρίσκονται οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου.

Η αποστολή των “κίτρινων” θα παραμείνει στην Αθήνα, μετά την αυριανή (21/10) αναμέτρηση και τη Δευτέρα (22/10) θα ξεκινήσει στην πρωτεύουσα την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα (24/10) με τη BC Dnipro, για τη 2η αγωνιστική της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…