Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Θέατρο από Χριστοδουλόπουλο κι Αλευρογιάννη, στο μηδέν ο Πανιώνιος”

“Θέατρο από Χριστοδουλόπουλο κι Αλευρογιάννη, στο μηδέν ο Πανιώνιος”

artakis exedra panionios

Ο εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου μίλησε στον ραδιοφωνικό αέρα του “ΣΠΟΡ FM 94.6″ κι αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στη χθεσινή (1/9) γενική συνέλευση της ΚΑΕ, κάνοντας λόγο για “θέατρο” από πλευράς Χριστοδουλόπουλου κι Αλευρογιάννη.

“Εμείς περιμέναμε να δούμε κάποιες κινήσεις, μήπως ρίξουμε νερό στο κρασί μας. Όχι μόνο δεν τις είδαμε, αλλά με όσα γίνονται απομακρυνόμαστε κι άλλο. Στη γενική συνέλευση έγινε ένα θέατρο από την πλευρά του Χριστοδουλόπουλου και του Αλευρογιάννη. Ακούσαμε ότι όλη η Ελλάδα εμποδίζει τον κ. Χριστοδουλόπουλο να αναλάβει και πως η μόνη λύση είναι ο κ. Αλευρογιάννης.

Εμείς δεν μπορούσαμε να συμμετέχουμε σε αυτό το θέατρο, αποχωρήσαμε και ανακοινώσαμε την αποχή μας. Πήγαμε στη γενική συνέλευση και δεν ακούσαμε μια αλήθεια, ένα συγγνώμη, ένα γιατί… Το μόνο που ακούσαμε είναι ‘με πολεμάτε, δεν θέλω να μείνω, αλλά αφού με παρακαλέσατε μπορεί και να μείνω’. Η ομάδα είναι στο σημείο μηδέν. Δεν είναι αυτοσκοπός μας μια νίκη. Σαν Πανιώνιους μάς νοιάζουν κάποια άλλα πράγματα”, δήλωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…