Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Χουγκάζ: “Ενότητα, συσπείρωση και δουλειά”

Χουγκάζ: “Ενότητα, συσπείρωση και δουλειά”

Ο Κρις Χουγκάζ θα οδηγήσει τη νέα χρονιά την ομάδα του Πανιωνίου και έκανε ήδη τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Ο Χουγκάζ τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ενότητα, συσπείρωση, αλλά και δουλειά, για να καταφέρουν να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα.

Αναλυτικά:

“Επιστρέφω ξανά στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου σε μια ακόμα δύσκολη καμπή της ιστορίας της, αλλά και σε διαφορετική χρονική φάση από την προηγούμενη, καθώς τώρα μπορεί να έχουν ξεπεραστεί χρονικά περιθώρια για την έναρξη της προετοιμασίας μας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την «μάχη» με τον χρόνο. Επιβάλλεται να είμαστε προσηλωμένοι, κάθε ημέρα, στην πολλή δουλειά που μας περιμένει, με μοναδικό γνώμονα την συγκρότηση ανταγωνιστικής ομάδας.

Νιώθω την υποχρέωση στην ομάδα που αγωνίσθηκα και υπήρξα προπονητής στο παρελθόν, να ανταποκριθώ στην πρόσκληση και στην ευκαιρία που μου δόθηκε από την διοίκηση της ΚΑΕ και είμαι έτοιμος να δώσω ξανά τον καλύτερο εαυτό μου και κυρίως να υποστηρίξω τις αρχές που διέπουν την ιστορία αυτής της ομάδας.

Αναφέρομαι στην ενότητα, πάθος για διάκριση και όραμα. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι ο Πανιώνιος, διαχρονικά, έχει γράψει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αυτό το τρίπτυχο επιτυχιών και διακρίσεων που ακολούθησαν πολλές, άλλες ομάδες.

Για τον Πανιωνίο, δεν υπολόγισα και δεν ζύγισα το ρίσκο και το κόστος της ευθύνης. Σ’ αυτή την χρονική στιγμή και περισότερο από κάθε άλλη, ο Πανιώνιος πρέπει να είναι ένας.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στους ξένους παίκτες και σίγουρα θέλουμε να στελεχώσουμε την ομάδα με νιάτα, ταλέντο και κίνητρο, ώστε να παίξουν όμορφο μπάσκετ που θα αρέσει στον κόσμο και θα αναγνωρίζεται από κάθε αντίπαλο.

Να γίνουμε Πανιώνιος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Στις 19 Αυγούστου η κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου

Την προσεχή Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της …