Κεντρική Basket League Άρης Άρης – Ιωνικός Νικαίας 69-60 (pics)

Άρης – Ιωνικός Νικαίας 69-60 (pics)

aris ionikos 2

Εχοντας τέσσερις παίκτες στα… πιτς καθώς δεν αγωνίστηκαν οι ΜακΓκι (είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό το τελευταίο διάστημα), Βεργίνης (είχε κι αυτός ενοχλήσεις στον προσαγωγό το τελευταίο διάστημα), Βουλγαρόπουλος (ταλαιπωρήθηκε από ίωση) και Κουρτίδης (τραυματίστηκε στο γόνατο το προηγούμενο διάστημα), ο Άρης επικράτησε στο Παλέ του Ιωνικού Νικαίας με 69-60. Κρατήθηκε σκορ ξεχώριστα σε κάθε περίοδο, με τους “κίτρινους” να “βγαίνουν” νικητές στο ματς, αν και σε τέτοια παιχνίδια (φιλικά) δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η νίκη, όσο το να αποκτήσουν οι ομάδες την απαραίτητη “χημεία”.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε σήμερα (08/09) τον Ιωνικό Νικαίας, σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο “Nick Galis Hall”. Μετά από συμφωνία των δυο ομάδων κρατήθηκε σκορ ξεχώριστα σε κάθε περίοδο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου που μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, δεν είχε στη διάθεση του τους Βεργίνη, McGhee, Βουλγαρόπουλο και Κουρτίδη.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 18-18, 16-11, 21-16

*Πριν το φιλικό οι Δημήτρης Βεργίνης, Gary McGhee, Στράτος Βουλγαρόπουλος και Βαλάντης Κουρτίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

*Αύριο (09/09), η ομάδα μας θα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (10/09).

aris ionikos

aris ionikos 3 dallo

aris ionikos 4 slaftsakis

aris ionikos 4 jones lucky

Bεργίνης στο eBasket: “Θα ματώνουμε για τον Άρη!”: Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του έμπειρου παίκτη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

BCL: Να συνεχίσει το όνειρο θέλει το Περιστέρι

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Τενερίφη, στον ημιτελικό του F4 του BCL. Το Περιστέρι ανοίγ…