Κεντρική Ελλάδα Το νέο κεφάλαιο του Καρύδα (pic)

Το νέο κεφάλαιο του Καρύδα (pic)

karidas

Μία σπουδαία συμφωνία ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού (σ.σ. Το Βαρθολομιό είναι κωμόπολη του Νομού Ηλείας).

Νέο μέλος της διοίκησης της ομάδας θα είναι ο Σάκης Καρύδας. Ο πολύπειρος γκαρντ, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του όταν αγωνιζόταν με τον Πανιώνιο στην Α2, αποσύρθηκε στον τόπο μόνιμης κατοικίας του.

Ο Καρύδας αποφάσισε να ασχοληθεί με την Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού, ενώ ανέλαβε και χρέη υπεύθυνου Ακαδημιών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

“Αλλαγή πλεύσης για την Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού σε διοικητικό και οργανωτικό κομμάτι αφού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει,την έναρξη της συνεργασίας με τον νέο Υπεύθυνο Ακαδημιών αλλά και ενεργό μέλος στη διοίκηση της ομάδας,Σάκη Καρύδα.

Ο πολύπειρος και καταξιωμένος καλαθοσφαιριστής που στην πολύχρονη καριέρα του διακρίθηκε για την ηγετική του στόφα και φυσιογνωμία καθώς και για το ήθος του, είναι απέναντι σε μια νέα πρόκληση,αυτή της διοίκησης ακαδημιών καλαθοσφαίρισης.

Στόχος της νέας αυτής προσπάθειας αποτελεί η σωστή και εύρυθμη λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων της ‘Ενωσης σε επαγγελματικά πρότυπα με γνώμονα το κοινό καλό και συμφέρον των παιδιών και των γονέων.

Ο κύριος άξονας της συνεργασίας αυτής αποτελεί την μεταλαμπάδευση των βασικών στοιχείων του αθλήματος στους νεαρούς αθλητές μα πάνω απο όλα την μετάδωση της αγάπης για το παιχνίδι,καθώς και από παιδαγωγική σκοπιά αφού η γαλούχηση νέων αθλητών με χαρακτηριστικά ομαδικότητας και σεβασμού είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ταυτόχρονα με την λειτουργία ακαδημιών,θα υπάρξουν αγωνιστικά τμήματα παίδων,εφήβων καθώς και ανδρών.

Η νέα χρονιά που έρχεται είμαστε σίγουροι πως θα είναι άκρως συναρπαστική και “γεμάτη” μπάσκετ.

Ευχόμαστε στον Σάκη Καρύδα,Καλή επιτυχία και Καλή αρχή στο σπουδαίο αυτό έργο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…