Κεντρική Basket League Άρης Tα “μπράβο” σε Καρυπίδη, η… ενωτική απάντηση και οι επαφές με Αγγέλου

Tα “μπράβο” σε Καρυπίδη, η… ενωτική απάντηση και οι επαφές με Αγγέλου

goulielmos papageorgiou 2

Τα συγχαρητήριά του στον Θοδωρή Καρυπίδη “έστειλε” ο Δημήτρης Γουλιέλμος με αφορμή το “διπλό” (0-3) της ποδοσφαιρικής ομάδας των “κιτρίνων” απέναντι στην Λαμία. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ απάντησε με ένα… ενωτικό μήνυμα λέγοντας μεταξύ άλλων… “και σε σένα εύχομαι το καλύτερο. Να πάμε δυνατά σαν σύλλογος για να πάρουν το μήνυμα”. Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ μαζί με τον Νίκο Κάλλεν το πρωί είχαν συζητήσεις με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε και είναι ενωμένος και δυνατός, για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα βρεθούν στο δρόμο του. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος με μήνυμα που έστειλε σήμερα (28/08) το πρωί στον Μεγαλομέτοχο της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, τον συνεχάρη για τη χθεσινή (27/08) εκτός έδρας νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας μας επί της Λαμίας.

“Θοδωρή, πολλά και μεγάλα συγχαρητήρια. Μας κάνατε όλους περήφανους. Άντε κι έναν τίτλο”, ήταν το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ομάδας μπάσκετ.

H απάντηση του κ. Καρυπίδη ήταν άμεση και ενωτική:

“Σε ευχαριστώ πολύ, Δημήτρη. Και σε σένα εύχομαι το καλύτερο. Να πάμε δυνατά σαν σύλλογος για να πάρουν το μήνυμα”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος και ο Νίκος Κάλλεν ήταν και σήμερα (28/08) παρόντες στο Άργος Ορεστικό, όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είχαν από το πρωί συνεχείς επαφές και στενή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου και παρακολούθησαν την προπόνηση στο κλειστό του Άργους Ορεστικού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…