Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Κολοσσός Ρόδου: Πέρασαν από τις καθιερωμένες εξετάσεις

Κολοσσός Ρόδου: Πέρασαν από τις καθιερωμένες εξετάσεις

kolossos rodou

Ημέρα εξετάσεων ήταν η σημερινή για τους παίκτες του Κολοσσού Ρόδου, καθώς πέρασαν από τις καθιερωμένες εξετάσεις, που γίνονται πάντα πριν την έναρξη της νέας χρονιάς. Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στη γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedica και η ΚΑΕ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό για τη φροντίδα τους.

Αναλυτικά:

“Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν με απόλυτη επιτυχία στη γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedica, οι αθλητές της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels. Για μία ακόμη χρονιά η Euromedica φιλοξένησε τους «θαλασσί», οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα που παρείχε στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η συνεργασία της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels με τη γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedicaσυνεχίζεται άψογα και η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Διευθυντή κ. ΑσημακίδηΔημήτριο, τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιορδάνη Μπλέτσο, την Μικροβιολόγο κ. Χαρίτου Άννα, τον καρδιολόγο κ. Πρωτόπαππα Βασίλειο καθώς και ολόκληρο το προσωπικό για τις υπηρεσίες που παρείχαν σε όλη την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…