Κεντρική Γ' Εθνική Ένωση με όραμα στο Χαλκιδέικο μπάσκετ

Ένωση με όραμα στο Χαλκιδέικο μπάσκετ

Η Α.Ε.Ε.Π.-ΧΑΛΚΙΔΑ B.C εγένετο από την συνένωση της Αθλητικής Ένωσης Έξω Παναγίτσας και της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Χαλκίδας. Η νέα αυτή ομάδα που δημιουργήθηκε αναμένεται να πάρει την θέση της Α.Ε.Ε. Παναγίτσας στην Γ Εθνική, βάζοντας αρκετά ψηλά τον πήχη για το μέλλον της.

Αναλυτικά :

Η ισχύς εν τη ενώσει στο Χαλκιδέικο μπάσκετ

Η Χαλκίδα αποτελεί μίας από τις μεγαλύτερες μπασκετουπόλεις της ελληνικής επικράτειας και έφτασε η ώρα να αλλάξει σελίδα. Μετά από ζυμώσεις αρκετών χρόνων, ένα νέο πλάνο έρχεται να φέρει έναν «αέρα» αλλαγής στην πόλη μας, με στόχο να βρεθεί και πάλι η Χαλκίδα εκεί που ανήκει.

Το Ευβοϊκό μπάσκετ έχει πολλούς παίκτες, προπονητές και παράγοντες που με μεράκι κι αγάπη για το άθλημα παλεύουν καθημερινά, όμως τώρα ήρθε η ώρα να συνασπιστούν όχι κάτω από το έμβλημα μίας ομάδας αλλά κάτω από έναν σύλλογο που θα εκπροσωπεί όλη την Χαλκίδα και θα μπορέσει να χαίρει καθολικής αποδοχής!

Η Αθλητική Ένωση Έξω Παναγίτσας και η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Χαλκίδας κάνουν το πρώτο βήμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και από κοινού στηρίζουν την Α.Ε.Ε.Π.-ΧΑΛΚΙΔΑ B.C, η οποία θα αγωνίζεται στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής παίρνοντας τη θέση της Α.Ε.Ε. Παναγίτσας.

Η νέα ομάδα που δημιουργείται βάζει εξαρχής ψηλά τον πήχη θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής με την ελπίδα να μπορέσει να κερδίσει την άνοδό της. Η φετινή σεζόν θα είναι η αρχή ενός πλάνου που έχει εκπονηθεί οικονομικά και αγωνιστικά με βλέψεις τριετίας. Το project έχει ως βασικούς πυλώνες την επιστροφή του Χαλκιδέικου μπάσκετ εκεί που του αξίζει αλλά και την αναβάθμιση των ακαδημιών που θα μπορούν να βγάλουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές της πόλης μας.

Για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί, έχει αποφασιστεί ο σύλλογος να στελεχωθεί σε όλα τα πόστα από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, ενώ σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστούν το νέο λογότυπο της ομάδας και οι φανέλες της νέας χρονιάς!

 

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Στο Δίον Κυπαρισσίας ο Βασίλης Μίχος

Στο Δίον Κυπαρισσίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μίχος. Ο έμπειρος σέντερ θα κα…