Κεντρική Basket League Ήφαιστος Λήμνου Δυνατά φιλικά για Ήφαιστο Λήμνου!

Δυνατά φιλικά για Ήφαιστο Λήμνου!

Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία του Ηφαίστου Λήμνου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα δώσει κάποια δυνατά φιλικά, πριν την έναρξη τη σεζόν, με την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς να είναι προγραμματισμένη για τις 3 Οκτώβρη κόντρα στο Περιστέρι στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Ήφαιστος Λήμνου θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι όπου θα βρεθεί από τις 26 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Εν συνεχεία θα βρεθεί στην Αθήνα όπου θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια με το Περιστέρι στις 8 Σεπτεμβρίου, με τον Πανιώνιο στις 11 Σεπτεμβρίου και με την ΑΕΚ στις 12 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για μία σειρά φιλικών αγώνων. Έτσι, στις 15 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και την επόμενη μέρα(16 Σεπτεμβρίου) τον Ηρακλή. Θα επιστρέψει στην Αθήνα ώστε στις 19 Σεπτεμβρίου να δώσει φιλικό ματς με το Χολαργό και στις 20 Σεπτεμβρίου με την Κύμη στη Χαλκίδα.

Τέλος, ο Ήφαιστος θα “μετακομίσει” μόνιμα στη Λήμνο προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς στις 3 Οκτώβρη κόντρα στο Περιστέρι στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Basket League

Με γοργούς ρυθμούς οι ομάδες της Basket League προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέα…