Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Μανωλόπουλος: «Ξυπνήσαμε και θέλαμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο»

Μανωλόπουλος: «Ξυπνήσαμε και θέλαμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο»

86B49B6B C879 4379 91FF 4CCB8843FA87

Στα συναισθήματα που κυριαρχούν την Εθνική στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο assistant coach της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρης Μανωλόπουλος  αναφέρθηκε στα συναισθήματα που περικλείουν την ομάδα μετά τον αποκλεισμό της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το κίνητρο που υπάρχει πλέον: «Δεν θα κρύψουμε ότι υπήρχε μεγάλη απογοήτευση χθες που πρέπει να διαχειριστούμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμα ένα ματς. Δεν έχει τελειώσει το Παγκόσμιο, αύριο τελειώνει. Προσπαθούμε να το δουλέψουμε και σαν ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά για να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Για το αν τα μέλη της αποστολής έχουν εισπράξει τα “μπράβο” από την Ελλάδα για την προσπάθεια: «Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για εμάς. Θεωρώ ότι δώσανε όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Προσπαθήσαν για 40 λεπτά σε κάθε ματς και νομίζω ότι ο κόσμος το είδε αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ήρθαν εδώ, γιατί η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη».

Για το αν μπορούσε η Ελλάδα να κάνει το κάτι παραπάνω: «Όλοι ξυπνήσαμε και θέλαμε να βαρέσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο, όχι επειδή δεν προσπαθήσαμε – προσπαθήσαμε στο μάξιμουμ – και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Αλλά πάντα πιστεύεις – κι εμείς ως προπονητές – να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Δεν ήταν εύκολο, αλλά μένει η πίκρα ότι έτσι όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα στο δεύτερο μας αδίκησε».

Για το αν σκέφτηκαν ότι η ομάδα είναι για παραπάνω: «Αυτές είναι σκέψεις για άλλους όχι για εμάς. Εμείς – παίκτες και προπονητές- προπονούμασταν κάθε μέρα για να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν κάναμε τις σκέψεις ότι η ομάδα ήταν για παραπάνω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…