Κεντρική A2 Χασιώτης, Χαλίτσιος και Μίσσας στο τεχνικό τιμ της Καρδίτσας
A2

Χασιώτης, Χαλίτσιος και Μίσσας στο τεχνικό τιμ της Καρδίτσας

Η Καρδίτσα, πέρα από το ρόστερ της, ενισχύει και το τεχνικό επιτελείο της. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την προσθήκη των  Γιάννη Χασιώτη, Χρήστου Χαλίτσιου και Γιάννη Μίσσα στο τιμ του Γιάννη Τζήμα.

Η ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει τη στελέχωση του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η συγκρότηση της ομάδας προπονητών του Α.Σ.Κ. στοχεύει στη δημιουργία ενός τεχνικού τιμ σε σύγχρονα πρότυπα, με επικεφαλής το Γιάννη Τζήμα. Διαθέτοντας την απαραίτητη κατάρτιση, τη διάθεση και την προσήλωση στο στόχο, οι πέντε προπονητές που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ, θα έχουν στη διάρκεια της χρονιάς την ευθύνη της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας μας.

Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Τζήμας θα είναι ο χεντ κόουτς της ανδρικής ομάδας με άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Κομποδιέτα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Επίσης, στο τεχνικό τιμ προστίθενται ο Γιάννης Χασιώτης, ο Χρήστος Χαλίτσιος και ο Γιάννης Μίσσας.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής μπάσκετ Γιάννης Χασιώτης θα έχει την ευθύνη ατομικής βελτίωσης των αθλητών της ανδρικής ομάδας, μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, κάτι πολύ σημαντικό για την αγωνιστική απόδοση αλλά και την εξέλιξη των αθλητών μας.

Επίσης, ο κ. Χασιώτης, προπονητής μπάσκετ Α’ κατηγορίας, θα είναι υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου μας, με την ευθύνη των αγωνιστικών τμημάτων αλλά και της συνολικής λειτουργίας των ακαδημιών. Τα τμήματα υποδομής, αποτελούν για το σύλλογό μας πρώτη προτεραιότητα και ο κ.Χασιώτης μαζί με τους άλλους προπονητές των ακαδημιών που σύντομα θα ανακοινωθούν, θα συνεχίσουν το πολύ σημαντικό έργο τους.

Ο Χρήστος Χαλίτσιος, αναλαμβάνει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αθλητικής βελτίωσης στην ανδρική ομάδα. Ο κ.Χαλίτσιος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο στίβο, έχει ήδη εμπειρία και πλούσιο έργο στο συγκεκριμένο τομέα σε ομάδες μπάσκετ της Α1 και της Α2 Εθνικής και θα είναι εκείνος που θα εκπονήσει και θα υλοποιήσει τόσο στην προετοιμασία όσο και στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, το πρόγραμμα αθλητικής βελτίωσης, ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης.

Ο Γιάννης Μίσσας, ολοκλήρωσε την πορεία του ως αθλητής και πρόσφατα αποφοίτησε με επιτυχία από τη Σχολή Προπονητών Καλαθοσφαίρισης της Γ.Γ. Αθλητισμού. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας ως προπονητής μπάσκετ, έχοντας την ευκαιρία να συμμετέχει και να προσφέρει σε ένα προπονητικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου.
Ευχόμαστε στους προπονητές μας καλή δουλειά με υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αμύντας – «Μαζί μας για άλλη μία χρονιά οι στυλοβάτες της ομάδας»

Ο Αμύντας, ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει στους «πορ…