Κεντρική Basket League Άρης “Όχι παραπλανητικές αναφορές…”

“Όχι παραπλανητικές αναφορές…”

Δημόσια “τοποθετήθηκε” ο γνωστός σύνδεσμος του Άρη, “Ιερολοχίτες” για το θέμα που προέκυψε με τα μπλουζάκια Dragon Spirit.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Προς μεγάλη μας έκπληξη, είδαμε σήμερα μια ανακοίνωση από τη “Dragon Spirit”, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δεν έχουμε παραδώσει τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από τα σχετικά μπλουζάκια.

Δύο μήνες πριν, και αφού η δράση διακόπηκε και μας ζητήθηκαν τα χρήματα, ζητήσαμε κι εμείς από την πλευρά μας έναν αριθμό λογαριασμού για να μπορούμε να τα καταθέσουμε με ξεκάθαρο και διαφανή τρόπο. Απάντηση, δυστυχώς, δεν λάβαμε ποτέ.

Στη συνέχεια, και με δεδομένη την αλλαγή της διοίκησης αλλά και την αντικατάσταση του Παναγιώτη Γιαννάκη, επικοινωνήσαμε με τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ, για να δούμε το τι θα κάνουμε με αυτά τα λεφτά και πως θα καταλήξουν στους ανθρώπους για τους οποίους προορίζονταν. Δυστυχώς όμως ούτε από αυτούς έχουμε λάβει ακόμα κάποια απάντηση.

Χαιρόμαστε για την ενημέρωση και την προσπάθεια να υπάρχει διαφάνεια, αλλά θεωρούμε πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με ξεκάθαρα σχόλια, και σίγουρα όχι με παραπλανητικές αναφορές.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να τοποθετηθούμε ξανά δημόσια επί του θέματος…

Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 1970″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης – Φιλικά με Κολοσσό και Ηρακλή

Ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του …