Κεντρική Basket League Άρης “Διεκόπη η παραγωγή των T-Shirt, ευχαριστούμε τον Πλιάκη”

“Διεκόπη η παραγωγή των T-Shirt, ευχαριστούμε τον Πλιάκη”

Στη προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του Άρη είχαν κυκλοφορήσει συλλεκτικά μπλουζάκια Dragon Spirit, με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Γιαννάκη και την βοήθεια του Θανάση Πλιάκη.

Για το συγκεκριμένο θέμα, η επίσημη ενημέρωση που “έρχεται” από το “Giannakis Academy Media”, αναφέρει:

“Η Dragon Spirit ενημερώνει ότι η παραγωγή των T-Shirt που δημιουργήθηκαν για την οικονομική στήριξη των στελεχών της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ έχει διακοπεί μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μέσω των συνδέσμων της ομάδας διατέθηκαν συνολικά .75 T-Shirt, 50 από τον Super 3 και 25 από το σύνδεσμο των Ιερολοχιτών, ενώ 80 διατέθηκαν από τη boutique της ομάδας. 27 Διατέθηκαν στα μέλη της ομάδας και άλλα 23 διατέθηκαν απ’ ευθείας. Συνολικά διατέθηκαν 161 T-Shirt. Συνολικά είχαν κατασκευαστεί 357 T-Shirt μέχρι τη ματαίωση της δράσης.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το σύνδεσμο Super 3 παραδόθηκαν σε εκπρόσωπό μας. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το σύνδεσμο των Ιερολοχιτών δεν παραδόθηκαν και θα πρέπει να παραδοθούν με δική τους μέριμνα, στον αρχηγό της ομάδας. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την boutique της ομάδας παραμένουν προς διαχείριση από το αντίστοιχο νομικό πρόσωπο.

Τα μπλουζάκια τα οποία δε διατέθηκαν μέσω των παραπάνω τρόπων διάθεσης θα διατεθούν δωρεάν στον ΑΣ ΑΡΗΣ για χρήση κατά την κρίση του με τη δική μας προτροπή να διατεθούν δωρεάν στα παιδιά των ακαδημιών του ΑΡΗ, με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Πλιάκη.

Ευχαριστούμε τον κύριο Πλιάκη για τη συγχρηματοδότηση αυτής της προσπάθειας ενίσχυσης της ομάδας, η οποία έγινε όταν ουδείς είχε τη διάθεση και τη θέληση να βοηθήσει την ομάδα.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους έδειξαν τη στήριξή τους με αυτόν τον τρόπο στους παίκτες που αγωνίζονταν προσπαθόντας να κάνουν περήφανο τον κόσμο του Άρη, χωρίς να πληρώνονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

“Εβγαλε” την προπόνηση ο Πουλιανίτης, ατομικό ο Σχίζας

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο (23/10, 20:00) αγώνα με την ΑΕΚ …