Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Καλάθης είναι ο ηγέτης μας, ο προστάτης μας”

“Ο Καλάθης είναι ο ηγέτης μας, ο προστάτης μας”

vougioukas

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νικ Καλάθη ο Ίαν Βουγιούκας πριν από την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoffs της Ευρωλίγκα. Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” σημείωσε ότι ο Καλάθης είναι ο ηγέτης της ομάδας, ενώ για το ματς ανέφερε ότι το “Νίκος Γκάλης” θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Πιστεύω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο το γήπεδό μας, εδώ παίζουμε με ενθουσιασμό και ενέργεια. Θα πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από την Ρεάλ και να κυνηγήσουμε κάθε φάση, για να νικήσουμε στο τέλος”.

Για το αν αισθάνονται στον Παναθηναϊκό άγχος και πίεση: “Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάει στο Final Four από το 2012 και μετά. Κάθε χρόνο έχει στόχο να πάει και να πάρει τον τίτλο. Είναι ένα επιπλέον βάρος αυτό. Αλλά είναι στο χέρι μας, έχουμε τα πλέι οφ στην έδρα μας. Είναι στο χέρι μας να πάρουμε τις νίκες εδώ και μετά μία εκτός έδρας”.

Για τον Ντόντσιτς και τον Καλάθη: “Πάμε όπως πάει ο Νικ. Αν πάει καλά ο Νικ, έχουμε πιο εύκολα καλάθια. Είναι ο ηγέτης μας, ο προστάτης μας. Χρειαζόμαστε να παίξει καλά. Το ίδιο είναι για εκείνους ο Ντόντσιτς. Πολύ σημαντικοί θα είναι και ο Σίνγκλετον με τον Γκιστ, αλλά και ο Ρίβερς. Ελπίζω να είναι καλά για να μας βοηθήσει. Ο καθένας θα παίξει τον ρόλο του”.

Για το μαρκάρισμα του Ταβάρες: “Πρέπει να τρέξουμε την ομάδα. Μου φαίνεται αφύσικο ότι καρφώνει χωρίς να πηδήξει. Έχουμε πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να μην μας προβληματίσει ξανά. Θέλουμε να τον βγάλουμε εκτός παιχνίδιού”.

Για τα δύο sold out του κόσμου του “τριφυλλιού”: |”Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και μας πιστεύει. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που θα βρεθούν στο “Νίκος Γκάλης”“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…