Κεντρική Basket League Άρης “Η συγκέντρωση με Τρίκαλα και τα προβλήματα των τριών παικτών…”

“Η συγκέντρωση με Τρίκαλα και τα προβλήματα των τριών παικτών…”

Για το ματς με τα Τρίκαλα μίλησε ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Θανάσης Μολυβδάς ο οποίος αναφέρθηκε και στους Μπελ, Αθηναίου και Τσαϊρέλη. Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

“Επιθετικά η ομάδα των Τρικάλων χαρακτηρίζεται από την ικανότητα των παικτών της στο ένας εναντίον ενός, αλλά και στο ανοικτό γήπεδο, δυο κομμάτια από τα οποία παίρνει πάνω από το 50% των πόντων της, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κατά κύριο λόγο σε δυο τομείς του παιχνιδιού.

Το πρώτο είναι το αμυντικό μας transition, το δεύτερο είναι η ατομική άμυνα, καθώς η επίθεση των Τρικάλων βασίζεται πάντα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ελεύθερο παιχνίδι και τις γρήγορες συνεργασίες δυο παικτών, όπως και στην ικανότητα των ψηλών να υποστηρίζουν τις συνεργασίες αυτές με επιθετικό ριμπάουντ και να σκοράρουν μετά από άστοχα σουτ.

Εμείς περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν ο Αθηναίου και ο Μπελ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, καθώς και ο Τσαϊρέλης, ο οποίος προέρχεται από μια ίωση, ώστε να ξέρουμε αν και για πόσο χρόνο μπορούμε να τους υπολογίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Aνακοίνωσε Σχίζα ο Άρης

O Σταύρος Σχίζας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Είχαμε αναφέρει την προοπτική …