Κεντρική Basket League Άρης “Να σπρώξουμε τον Άρη προς την νίκη, έχω μιλήσει με τον Γουλιέλμο”

“Να σπρώξουμε τον Άρη προς την νίκη, έχω μιλήσει με τον Γουλιέλμο”

Lefteris Arvanitis Aris

O Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε για την σημασία στήριξης της ομάδας του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ ανέφερε πως από τον Δημήτρη Γουλιέλμο δεν του έχει προταθεί να βρίσκεται στο Δ.Σ. της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “FAIR PLAY FM 96,1”:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση λίγο περίεργη και πρέπει να την ξεπεράσουμε, κάτι που θα γίνει μόνο με νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια. Όλοι στο γήπεδο, ο Άρης είναι η ομάδα της καρδιάς μας. Πρέπει, όμως, η βοήθεια να υπάρξει μέσα σε μία κατάσταση κόσμια. Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται. Όλοι μας είμαστε αναλώσιμοι μπροστά στο μεγαλείο του Άρη”.

Για τα διοικητικά θέματα: “Πιστεύω ότι οποιαδήποτε λύση εκτός του Λάσκαρη είναι καλύτερη. Εύχομαι στους ανθρώπους που ασχολούνται τώρα καλή δύναμη και κουράγιο, ώστε η ομάδα να μην έχει ξανά προβλήματα. Τον γνωρίζω τον κ. Γουλιέλμο, έχουμε μιλήσει μερικές φορές. Δεν μου πρότεινε να είμαι στο διοικητικό σχήμα. Πριν από λίγο καιρό με την βοήθεια του Α.Σ. Άρης κάναμε κάποιες κινήσεις, μαζεύτηκαν κάποια χρήματα μετά τη νίκη επί του Λαυρίου και πληρώθηκαν οι παίκτες και πλέον γίνεται μία καινούρια προσπάθεια.

Ο κόουτς Γιαννάκης προσπαθεί παρά τα προβλήματα να ανταπεξέλθει στο έργο του. Επαναλαμβάνω ότι όλοι πρέπει να πάμε αύριο στο γήπεδο και να σπρώξουμε την ομάδα προς την νίκη ώστε να πάρει θετική ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια. Νιώθω ότι μπορώ να επηρεάσω θετικά τον κόσμο του Άρη και αυτή είναι η ανταμοιβή μου για τα τόσα χρόνια ασχολίας με το σύλλογο. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα μας, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…