Κεντρική Ασίστ Shadow Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών στα παρκέ

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών στα παρκέ

Το 17ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, το 11ο Κύπελλο και το 5ο Κύπελλο Φιλίας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Συμμετέχουν 22 Υπηρεσιακές ομάδες, οι οποίες στην πρώτη φάση χωρίστηκαν σε δύο ισάριθμους ομίλους και δοκιμάστηκαν σε 10 ενδιαφέρουσες αθλητικές αναμετρήσεις με τους αστυνομικούς αθλητές να υπερβάλλουν εαυτόν για το καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με το πέρας της πρώτης φάσης, οι 4 πρώτες του κάθε ομίλου μπαίνουν στα προημιτελικά – play off του θεσμού, ενώ οι υπόλοιπες 14 στο Κύπελλο Φιλίας, δίνοντας την δυνατότητα και στους αθλητές-αστυνομικούς που αποκλείστηκαν από την οκτάδα του Πρωταθλήματος να αγωνιστούν σε περισσότερα παιχνίδια με παράλληλο κίνητρο να συνεχίζουν να αθλούνται εκτός υπηρεσιακών υποχρεώσεων.

Τα ζευγάρια των play off είναι Τ.Δ.Μ.Α. – Τ.Α. Α.Τ. Αγίου Δημητρίου, Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων – Α.Τ. Παγκρατίου, Α.Τ. Πεντέλης – Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και Υ.Κ.Α. – Δ.Α.Ε.Α.

Τα ζευγάρια του Κυπέλλου φιλίας είναι ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής – Υ.Α.Τ., Α.Τ. Φυλής – Α.Τ. Βύρωνα, Υ.Δ.Ν. – Ο.Π.Κ.Ε., Δ.Α.Α.Α. – ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου – Τ.Α. Παπάγου Χολαργού.

Το Γραφείο Τύπου, η Δ.Ο.Α. και το Α.Τ. Ν. Σμύρνης περνούν στην επόμενη φάση άνευ αγώνα.

Όσον αφορά το θεσμό του Κυπέλλου, παραμένει σε εκκρεμότητα ο Τελικός της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί ανάμεσα στον πολυνίκη του θεσμού Α.Τ. Πεντέλης και την σκληροτράχηλη ομάδα της Δ.Α.Ε.Α. Στα play off αλλά και στο Κύπελλο Φιλίας νικητής του ζευγαριού είναι αυτός που θα φέρει πρώτος δύο νίκες, με το πλεονέκτημα έδρας να ανήκει σε αυτόν που τερμάτισε πιο ψηλά στην βαθμολογία στην κανονική περίοδο. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αμφίρροπες αναμετρήσεις, καθώς και οι τελικοί νικητές των διοργανώσεων για την εφετινή περίοδο. Σημειώνεται ότι η διοργάνωση και οι αγώνες διεξάγονται εκτός χρόνου υπηρεσίας και αδαπάνως για το δημόσιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…