Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αποθέωσε” τον Σπανούλη ο Μπαρτζώκας

“Αποθέωσε” τον Σπανούλη ο Μπαρτζώκας

bartzokas 1

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού αντιδράει καλά στις ήττες, είναι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ και σημείωσε ότι όταν κάποιος είναι τόσο συγκεντρωμένος καταλαβαίνεις τι χρειάζεσαι για να γίνεις νικητής. Ο προπονητής της Χίμκι μίλησε ακόμη για τους Κάιλ Χάινς, Έισι Λο, Μάλκολμ Ντιλέινι, Κρις Σίνγκλετον και Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο επίσημο site της Ευρωλίγκα:

“Κάποιοι παίκτες αντιδρούν καλύτερα στις ήττες από άλλους. Από τους παίκτες που έχω συνεργαστεί ένα τέτοιο παράδειγμα παίκτη που χρησιμοποιεί τις ήττες με τον σωστό τρόπο είναι ο Βασίλης Σπανούλης, που είναι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ. Όταν συγκεντρώνεσαι έτσι στο παιχνίδι, μπορείς να καταλάβεις τι χρειάζεσαι για να γίνεις νικητής.

Ήμουν τυχερός, γιατί είχα πολλούς παίκτες με τέτοια νοοτροπία. Άλλα τέτοια παραδείγματα είναι ο Κάιλ Χάινς και ο Έισι Λο στον Ολυμπιακό, όταν πήραμε την Euroleague το 2013. Επίσης, ο Μάλκολμ Ντιλέινι και ο Κρις Σίνγκλετον στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα και άλλοι στη Χίμκι. Δεν είναι πάντα οι παίκτες με τα “μεγάλα ονόματα”. Υπάρχουν πολλοί επιτυχημένοι παίκτες στο μπάσκετ, γιατί γνωρίζουν τι χρειάζεται για να γίνεις νικητής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…