Κεντρική Basket League ΑΕΚ Εξαντλήθηκαν τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την Στρασμπούρ

Εξαντλήθηκαν τα «κιτρινόμαυρα» εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την Στρασμπούρ

aek

Η ΑΕΚ κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Basketball Champions League και πλέον θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Στρασμπούρ για να πάρει το εισιτήριο για το Final 4. Η δίψα του κόσμου της Ένωσης είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι στον επαναληπτικό αγώνα στη Γαλλία, η “Βασίλισσα” θα έχει στο πλευρό της 302 οπαδούς της, οι οποίοι εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Αναλυτικά:

“Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι σε διάστημα ολίγων ωρών από τη διάθεσή τους, τα εισιτήρια για τον αγώνα με Στρασμπούρ στη Γαλλία εξαντλήθηκαν.

Και τα 302 «μαγικά χαρτάκια» (14 και 132 ευρώ), που εξασφαλίστηκαν, βρίσκονται στα χέρια φίλων της ΑΕΚ, εντός και εκτός Ελλάδος. Τούτο σημαίνει, ότι, τουλάχιστον, 302 οπαδοί της «Βασίλισσας» θα βρίσκονται στο πλευρό της, την τιμημένη 4η Απριλίου στη «ρεβάνς» της προημιτελικής φάσης των play offs του ΒCL στο Στρασβούργο.

Πριν από τον αγώνα της Γαλλίας, θα εκδοθεί ανακοίνωση προς ενημέρωση των φίλων της ΑΕΚ του εξωτερικού, για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.

Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και ζητούμε την κατανόηση από όλους όσοι είχαν τη διάθεση, αλλά δεν πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν.

Η δύναμη της ΑΕΚ παραμένει ο κόσμος της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…