Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τι είπε ο Πασκουάλ για την διαμάχη Γιαννακόπουλου-Ευρωλίγκας

Τι είπε ο Πασκουάλ για την διαμάχη Γιαννακόπουλου-Ευρωλίγκας

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ, δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις  στην συνέντευξη τύπου, ενώ μίλησε για την αρμονία που πρέπει να υπάρχει στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την πρόσφατη διαμάχη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπολου, με την Ευρωλίγκα, λέγοντας μάλιστα ότι “ο Παναθηναϊκός χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το διανοηθεί”

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: 

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω κάτι διαφορετικό. Δεν θα απαντήσω καμία ερώτηση σήμερα, είναι δική απόφαση. Θέλω να κάνω έναν λόγο. Το μόνο που θέλω να πω είναι να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε εδώ. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και είμαστε χαρούμενοι. Θέλω να πω ότι έχω μεγάλο σεβασμό για τους δημοσιογράφους και δεν έχει καμία σχέση με εσάς η απόφασή μου. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική μου. Κανείς δεν μου έχει πει τι πρέπει να κάνω. Τώρα θα προσπαθήσω να εξηγήσω τους λόγους. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια. Όταν ένας παίκτης ή προπονητής ή οπαδός έχει ένα πρόβλημα είναι όλων μας. Σαφώς κι όταν συμβαίνει κάτι με τον ιδιοκτήτη μας, είναι πρόβλημα για όλους μας. Το πρώτο που θέλω να πω είναι ότι δεν μας φαίνεται λογικό να μην μπορεί να έρθει εδώ να μας δει. Ανεξαρτήτως ποιος έχει δίκιο, το σημαντικό είναι να δώσουμε προς τα έξω την εικόνα που ισχύει, ότι είμαστε ένας. Όλοι έχουμε θετικά κι αρνητικά, αλλά είμαστε μαζί.

Πιστεύω ότι μία Εuroleague χωρίς Παναθηναϊκός θα ήταν αυτοκινητόδρομος χωρίς αυτοκίνητο. Επίσης, ο Παναθηναϊκός χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το διανοηθεί. Ζητάμε λοιπόν από τον κόσμο να υπάρχει μία αρμονία. Όποιος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω ας το κάνει και να λήξει μια κατάσταση που δεν θα έπρεπε να έχει καν ξεκινήσει. Επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να κάνω σχόλιο για το ποιος έχει δίκιο. Πρέπει να συνεχίσουμε αρμονικά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα, αυτό είναι το μήνυμα.  Θα ήθελα να σας απολογηθώ για το σημερινό, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να εκφράσω πολιτισμένα τη δυσαρέσκειά μου. Σας ευχαριστώ πολύ και στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος θα απαντήσω σε οποιοδήποτε ερώτημα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…