Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Πελασγός – Πέλοπας 50-43

Πελασγός – Πέλοπας 50-43

pelasgos pelopas oseka2

Πλούσιο θέαμα, όμορφο παιχνίδι μα κυρίως ευχαρίστηση για τη συμμετοχή και διασκέδαση μέσα από το άθλημα που αγαπούν. Αυτά ήταν τα στοιχεία του αγώνα ανάμεσα στον Πελασγό και τον Πέλοπα, τις δύο ομάδες της ΟΣΕΚΑ που συμμετείχαν στο 22o All Star Game της Πάτρας.

Οι αθλητές, έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων συμμετοχών (επτά στο σύνολο), γνώριζαν πως η άμυνα είναι καλή αλλά όχι όμως σε ένα παιχνίδι που το βασικό ζητούμενο είναι το θέαμα. Έτσι λοιπόν άφησαν στην άκρη το αμυντικό κομμάτι και επεδίωξαν κυρίως το ουσιαστικό μπάσκετ μέσα από την επίθεση.

pelasgos1

Ο στόχος επετεύχθη, το χειροκρότημα ήταν πλούσιο, ενώ η συμμετοχή της ΟΣΕΚΑ στη διοργάνωση της Πάτρας, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα των Νέων με τους All Time Stars, οι αθλητές σε αμαξίδιο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, χαιρέτησαν τις δύο ομάδες και γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό και τους συμμετέχοντες.

pelasgos pelopas oseka3

Νικητής του διαγωνισμού τριών πόντων αναδείχθηκε ο Περικλής Τσαπανίδης που επικράτησε του Άγγελου Διμπιτούζη, ενώ MVP του αγώνα ψηφίστηκε ο Γιώργος Μακρής.

Διαιτητές: Σέρρας – Καμήτσος – Αθανασόπουλος.
Πελασγός (Γαλάνης): Παπαστάμος 2, Στυλιανακάκης 2, Λιανός 4, Σταμάτης, Ράσσα 2, Τσιντάρης 6, Κοντογιάννης 3, Φιλίππου 9, Σγαρδέλης 4, Μακρής 16, Ντομγκιόνι, Χριστοδούλου.
Πέλοπας (Ζώτος): Αδαμόπουλος, Χαλδαίος 4, Παπαδόπουλος, Σταμάτης 3, Διμπιτούζης 6, Κωνσταντινόπουλος 4, Κεφαλάς, Τατάνι, Τσαπανίδης 12, Βάσσης, Κότσαρης 10, Χαμάντι 4.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …