Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “H οικογένεια μου έχει προσφέρει πολλά για τα έξι αστέρια”

“H οικογένεια μου έχει προσφέρει πολλά για τα έξι αστέρια”

thanasis giannakopoulos

Παθιασμένος με τον Παναθηναϊκό είναι ακόμη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όπως δήλωσε ο ίδιος πριν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο “Νίκος Γκάλης”. Ακόμη, σημείωσε ότι η οικογένεια μου πρόσφερε πολλά, για να κατακτήσουν οι “πράσινοι” τα έξι αστέρια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

“Σαν Παναθηναϊκός θα ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου. Θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλύτερα και θα κερδίσει. Ο Ολυμπιακός είναι πεσμένος αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η απουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο είναι μειονέκτημα όμως πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Παθιάζομαι με την ομάδα μου, θέλω πάντα να κερδίζει! Είναι σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας, ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις ήττες και ο Παναθηναϊκός τα πάει αρκετά καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί…

Ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Παναθηναϊκού γιατί η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική. Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πάρα πολλά ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει να έχει έξι αστέρια στη φανέλα του. Αισθανόμαστε υπερήφανοι πραγματικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…