Κεντρική Γ' Εθνική Κλειστό Κλαδισού: Στάζει η οροφή – “Φούσκωσε” το …παρκέ!

Κλειστό Κλαδισού: Στάζει η οροφή – “Φούσκωσε” το …παρκέ!

kladisos

Το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού δέχεται με σκληρό τρόπο, τις συνέπειες των πρόσφατων πλημμυρών αλλά και της μη ορθής (;) συντήρησής του.

Δεν είναι μόνο ότι έχει ξαναφουσκώσει το “παρκέ” όπως είπαμε σε χτεσινό ρεπορτάζ στο eparxies.gr. Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει και με την οροφή του γηπέδου που στο σημείο που βρίσκεται η μπασκέτα που βλέπει προς νότο, στάζει και μάλιστα σε έντονο βαθμό. Το γεγονός αυτό αναδείχθηκε έντονα το περασμένο Σάββατο, όταν στο περιθώριο αγώνων μπάσκετ και βόλλεϊ για μικρά παιδιά, το ταβάνι έσταζε πάρα πολύ, με συνέπεια, και να δυσκολεύουν οι προσπάθειες των μικρών αθλητών και η εικόνα που παρουσίαζε το κλειστό στους θεατές να είναι τραγική.

Το εντυπωσιακό είναι ότι πριν το πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών στο μπάσκετ είχε γίνει μόνωση στο συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο, το πρόβλημα προέκυψε ξανά…Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αν υπάρξουν νέες βροχές και μάλιστα, σε στιγμή που θα διεξάγεται αγώνας μπάσκετ, τότε αυτός θα διακοπεί…

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων έχει επιληφθεί του θέματος. Αναμένεται μάλιστα, μέσα στις γιορτές που υπάρχει διακοπή των επίσημων αγώνων των ομάδων, να γίνει μια πρόσκαιρη τοπική επιδιόρθωση στην τρύπα που υπάρχει στο ταβάνι του κλειστού.

Από την άλλη, το πρόβλημα με το “παρκέ” του γηπέδου συνεχίζει να υφίσταται… Η ίδια σανίδα που είχε φουσκώσει πριν 10 μέρες, ξαναφούσκωσε. Οι υπεύθυνοι του γηπέδου την αφαίρεσαν για να αποσυμφορηθεί και τοποθέτησαν στο κέντρο του γηπέδου τους γνωστούς …κώνους.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει εργολαβία για να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες, ώστε να φτιαχτούν οι ζημιές στο κλειστό Κλαδισού. Λόγω όμως των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι εργασίες θα γίνουν την άνοιξη.

Μέχρι τότε… “ράβε ξήλωνε”, με την ελπίδα ότι δεν θα δούμε περαιτέρω προβλήματα…

Πηγή: eparxies.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…