Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο Μπασκετοβασίλης και η Αγιοβασιλίτσα στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League!

Ο Μπασκετοβασίλης και η Αγιοβασιλίτσα στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League!

esake1

Λίγες ώρες πριν την “αυγή” του νέου έτους οι ομάδες της STOIXIMAN.GR Basket League θα βρεθούν στα παρκέ για την 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η τελευταία αγωνιστική για το 2017, ωστόσο, δεν θα είναι μια… συνηθισμένη αγωνιστική. Ο ΕΣΑΚΕ και η STOIXIMAN.GR Basket League έχουν ετοιμάσει μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή γεμάτη Κάλαντα, Χαμόγελα και Δώρα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του μπάσκετ που θα βρεθούν στα γήπεδα του πρωταθλήματος μεθαύριο Σάββατο (30/12) και την προσεχή Κυριακή (31/12).

Όλα τα γήπεδα θα επισκεφθούν Μπασκετοβασίληδες και Αγιοβασιλίτσες κατ’ ευθείαν από την Καισάρεια. Στους σάκους που θα έχουν μαζί τους δώρα για όλα τα παιδιά τα οποία θα τα μοιράσουν κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων, ενώ οι Μπασκετοβασίληδες θα κάνουν το τζάμπολ σε όλα τα γήπεδα.

Η γιορτή θα κορυφωθεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου: Παιδιά των Ακαδημιών των γηπεδούχων ομάδων θα τραγουδήσουν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ έχουν συνεπώς έναν παραπάνω λόγο για να βρεθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της STOIXIMAN.GR Basket League! Οι Μπασκετοβασίληδες και οι Αγιοβασιλίτσες θα κάνουν ντεμπούτο το 2017 στα παρκέ της STOIXIMAN.GR Basket League, αλλά θα επιστρέψουν τον νέο χρόνο με ακόμη περισσότερα δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …